Tiingelinn – Linn Andersson

Mysdag med lillasyrran

Hej finisar!

Åh mina naglar är så himla fina, gjorde dem i fredags och asså wow, älskar färgen på dem och även form och längd.

Igår kom min syster Fanny till mig för att vi skulle ha lite syster-mys. Fanny och jag hade myskvällar varje dag när vi bodde hemma så är så underbart att ha sådana kvällar igen. Hon har blivit stor nu och man kan snacka om allt. Det är en av mina bästa vänner verkligen

Vi gick och åt mat på mitt nya favorit ställe i Örebro. Det heter Redfellas och ligger vid bion i Örebro. Det är rätt nyöppnat men asså sååå god mat har dem! Jag har varit där och ätit flera gånger och nu har jag lyckats få ett samarbete med dem så om ni vill testa den restaurangen får ni supergärna uppge koden ” Linn” i kassan så drar dem av 15 % på maten. Säg alltså bara ” Linn” i kassan så dras det av.

De har supergod sallad, goda mackor och en jättegod pizza som är så, så tunn med avokado och grejor på, mums! Sedan har de massor av juicer. Brukade alltid köpa juice på juicebaren men detta ställe är bättre. För det första så är juicen kall, på juicebaren är den varm eller ah rums tempererad, och för det andra kan du välja exakt vad du vill ha i din juice, du kan säga typ ” jordgubbar, äpple och citron så fixar dem det tex. Muuums!

Jag hade iaf en otroligt mysig kväll med min syster, som jag älskar henne!

Lika som bär?

Juste, man får välja exakt vad man vill ha i sin sallad med, som med juicen!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats