Tiingelinn – Linn Andersson

Morsdag

Hej finisar!

Igår var det morsdag! För mig är det min 3:e morsdag med bebis i eller utanför magen och 2:a med bebis utanför magen. Vilken ära att få vara mamma! Shit, livet är så underbart med en Tindra Malm i det.

Tänk att denna tjejen legat i min mage, helt galet. Hon var en så liten, liten plutt från början och nu har hon blivit så stor! Jag älskar mors dag då vi mammor får lite uppmärksamhet för allt slit vi gör varje dag för våra små älsklingar!

Igår kom Tindra och hennes pappa hem och överraskade mig på morgonen med en blomma, lite choklad och en fin teckning. Jag blev så himla glad. Jättefint att Marcus hjälper Tindra hihi. Sedan fick jag ha Tindra hela dagen för att det var morsdag trots att det var Marcus helg.

Vi åkte ut till Frövi och var där hela dagen för att umgås med min mamma och med mormor! Så blev 3 st mammor där ute. Älskar min familj så mycket, vill verkligen umgås mer med dem!

Mamma och Sven bjöd på grillat som var så himla gott! Knappt ätit det i år, går inte i lägenhet precis så var extra gott.  Sedan fikade vi på en så himla god daimtårta som mamma bakat. En så mysig morsdag!

Min morsdags present. Min syster, mamma och dotter! Er älskar jag och kommer älska livet ut.

Supergod daimtårta. Bakade ca 20 st sådana på en dag på ett cafe jag sommarjobbade på för några somrar sedan. Mums!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats