Tiingelinn – Linn Andersson

Juice besatt

Hej finisar!

Idag har jag jobbat nästan hela dagen! Men fått sjukt mycket gjort vilket är jätteskönt verkligen!

Tog i alla fall en lunch på nya favorit stället Redfellas i Örebro med Frida och Wilma! Asså vi åt en varsin egenjord sallad, såååå gott! Var så mycket räkor att jag inte orkade med alla, och soltorkade tomater som jag ÄLSKAR. Så himla gott!

Den restaurangen ligger vid bion, tror jag skrev det tidigare, haha. Iaf så har dem även en juicebar, asså wow! Juciebaren som finns i Örebro är med god men skillnaden här är att du kan välja exakt vad du vill ha i din juice så fixar dem plus att den är kall! Ska ni dit och testa så säg Linn15 i kassan så får ni 15 % rabatt på allt.

Drack 2 st juicer, hihi! Så himla gott, blivit besatt, haha.

Puss och kram finisar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats