Tiingelinn – Linn Andersson

Event för nya vi med barn !

Hej finisar!

Igår satte jag mig på tåget tillsammans med 2 st Therese och en Lovisa och rullade mot Stockholm! Hade så roligt med tjejerna, vi pratade i munnen på varandra och det var liksom Tisdag men kändes som fredag! Vi gick där uppklädda för event och kände oss som tjejerna i Sex and the city, haha!

Framme på eventet fick vi bubbel och lite tilltugg. Jag och några andra av tjejerna som är toppbloggare hos loppi var med i en panel där vi sparade på lite frågor om influenser skapat eller vad man ska kalla det, jag var så sjukt nervös, trodde jag skulle svimma, haha. Har alltid varit livrädd att hålla tal och så i skolan men jag pratade bara från mitt hjärta så gick nog bra. De andra tjejerna var så duktiga och jag var så nervös, haha. Men älskar att utmana mig själv.

Sedan såg vi lanseringen av nya Vi med barn som släpps i veckan eller nästa, är super taggad!

Träffade så himla många fina mammor på eventet, så kul att ses på riktigt när vi jobbar tillsammans och följs åt på instagram. Har tillexempel väldigt länge pratat med Gabriella via sociala medier så var kul att få träffa henne i verkligheten även om vi inte snackade så mycket. Träffade även Nicole som var med i Unga mammor samtidigt som oss, och massor av fler fina underbara tjejer!

Jag, Therese, Therese och Lovisa gick sedan en kortis på stan och sedan åkte vi hem på tåget. Jag och ena Therese gick ut sen och åt mat i Örebro på kvällen, sååå mysigt en tisdag liksom! Hade med mig värsta blombuketten som jag fick på eventet in, haha

Denna buketten var så WOW! 

Vill med bo i Stockholm bland alla fina blommor!

Lilla loppi panelen. 

Finaste Lovisa! Modell 2.0Tog ett antal bilder med min bukett. Tjejerna som shoppar på barnavdelningen. Fina loppi gänget!

2 bilder Therese tog och redigerade, så himla duktig vill med redigera så bra! 

Jag och mina girls

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Tycker det är bra att du följer dina drömmar & ex bloggar. Men något jag skulle önska. Med tanke på att du är en sk ”toppbloggare”Är att du skulle lägga mer tid &, energi på att kolla din stavning & ibland även meningsuppbyggnad. För mig är & har alltid språket varit otroligt viktigt. Tycker det framstår som slarvigt & oengagerat. Att låta så många felstavningar & liknande att komma med i bloggen.

    1. tiingelinn

      Hej Angelica! Tack för din kritik. Jag har dyslexi vilket innebär att det är lite svårt för mig, men jag gör mitt bästa och det är en del av mig. Har utvecklats sjukt mycket mot hur det var i början, tack vare bloggen. När jag började fanns inte ens punkt och stor bokstav med. Hoppas du kan leva med det, hihi, ska göra mitt bästa för att bli bättre.

stats