Tiingelinn – Linn Andersson

En blomstrande midsommar

Hej finisar!

Dagen innan midsommar åkte jag och Tindra ut till Frövi för att fira med min mamma och familj redan när vi vikande på morgonen. Det var så himla mysigt. Mormor och morfar hade plockat massor med blommor till våra kransar! Äkta fina blåklockor bland annat och massor med prästkragar!

Så himla vackert är det ute på landet. Längtar mer och mer till ett liv utanför stan även om jag trivs otroligt bra här. Måste ha bil och körkort innan jag kan bo på landet, det är krångligt som det är nu liksom.

 

Min favorit blomma har varit hibiskus sedan jag var liten. Denhär fina stod ute på mammas balkong som hon fått av min farmor. Så himla vacker. Hoppas du ser detta inlägg farmor! 

Tindra och mamma på balkongen. Tindra älskar att vara ute på balkongen med mamma och läsa böcker. Hon älskar verkligen böcker. Tänkt köpa lite nya till henne i veckan. 

Någon som vet vad dessa blommor heter? Så otroligt fina! Mormor och morfar hade flockat åt oss.Mormor och morfars otroliga buske, wow!Läser lite med morbror Anton. 

Pioner i mammas trädgård.

En ros i mormor och morfars fantastiska trädgård.

 

Puss och kram från ett blomstrande Frövi!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats