Tiingelinn – Linn Andersson

En myskväll på landet

Hej finisar!

Igår tog Gabriel med mig och Tindra ut till sin familjs landställe där han vuxit upp. Vi hade det så galet mysigt! Vi var och tittade på får med Tindra som hon tyckte var så himla kul! Sedan fanns det galet mycket fina blommor som jag blev helt kär i, vi hälsade på hans farmor och farfar och grillade med hans brorsa och hans kompis. En så mysig kväll verkligen!

Tindra var så lycklig, hon var busig och hade så kul att leka där ute! Gud vad man hade velat ge henne en uppväxt med hus och trädgård istället för lägenhet i stan, men det kommer ju i framtiden förhoppningsvis. Hon och Gabbe lekte så mycket tillsammans och hon verkligen ÄLSKAR honom vilket får mitt hjärta att gå sönder! Tindra gick fram till han och Bah ” Puss” och pussar han men ja gick minsann ingen puss från henne, haha. Dem lekte ihop hela kvällen och det känns så himla, himla bra för mig!

Idag ska jag jobba massor och sedan ska Emil och Frida komma över på middag ikväll.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minna

  Hon känner att han gör dig lycklig 😊😍 det gör henne trygg ❤️ Bästa betyget på att han är rätt!

 2. Maria

  Hur ser du på att introducera Tindra så tidigt till nya killar? Tänker man kan aldrig vara säker men känns väldigt nytt med dig och Gabriel?

  1. tiingelinn

   Har ändå varit med honom några månader nu och vi är ett par och tillsammans så för mig känns det självklart att dem måste umgås då det bara måste funka med tindra för att set ska funka med mig hon är ju hela mitt liv❤️

stats