Tiingelinn – Linn Andersson

Aldrig känt mig så himla speciell

Hej finisar!

Måste bara få skriva hur bra det känns. Jag är så lycklig så jag sprudlar!

Nu har jag och Gabriel varit tillsammans i 3 månader. En hel fantastisk sommar har vi spenderat tillsammans. Det känns så himla bra! Vi hade en bråkig period i en vecka, det var nog när man slutade vara helt perfekt och började släppa in alla sina sidor av sig själv liksom. Vi bråkar aldrig om samma saker 2 gånger. Det som är så skönt! Vi har verkligen sådan respekt för varandra. Om jag tex stör mig på att Gabbe slänger sina kläder på golvet som jag får plocka upp och ta till tvättkorgen så säger jag det till honom och sedan händer det aldrig mer! Eller om jag sitter med telefonen när vi tittar på film så säger han att det är sjukt irriterande och så gör inte jag det mer. Alltså detta är nog nyckeln till en bra relation.

Ni vet allt tjat, man känner sig tjatig, man vill inte tjata men man måste för personen gör ingen förbättring. Det leder ju till bråken. Visar man istället respekt för varandra och tar åt sig och förbättrar sig så uppstår ju inte samma konflikt igen. En grej som är sköt är att både jag och Gabriel är väldigt måna om att ha rent och städat omkring oss. Både han och jag har väl i tidigare relationer varit den som städat och velat ha rent. Det känns sjukt bra ändå att vi båda är likadana.

Jag får PANIK och kan inte sova om det är minsta lilla stök omkring mig.

Sedan känner jag mig galet speciell. Jag känner verkligen att jag är tjejen som vänder upp och ner på honom. Alla nära och kära säger samma sak. Han har liksom förändrats och mognat 1000 steg sedan han träffade mig. Grejen är att jag har aldrig någonsin sagt åt honom att göra det, det är något som har fallut nattligt för Gabbe. Som att min närvaro bara har påverkat han positivt. Jag har liksom aldrig sagt gör si eller gör så det är han själv som bara har gjort allt naturligt liksom. Den enda Gabbe jag har känt är denhär mogna fina killen, men han blev tydligen den av att träffa mig. Känner mig verkligen som tjejen han väntat på hela livet.

Gabbe har liksom gjort saker för mig han aldrig gjort för någon annan eller kommer göra. Han slutade röka samma dag som han träffade mig! Efter en gång liksom. Han visste att jag hatade rök och att man röker så första gången vi sågs så sa han ”Jag har rökt men jag håller på att sluta och har nästan slutat” . Han slutade samma dag som han träffade mig och har inte tagit en cigg sedan dess och hade rökt sedan han var 16 år. Ingen eller inget annat har kunnat påverka honom. Är så galet stolt över det.

För jag är faktiskt seriös med att jag aldrig skulle kunna vara tillsammans med en rökare. Det liktar sjukt äckligt för mig som aldrig varit i kontakt med cigaretter liksom. Jag dömmer inte andra som gör det men jag vill absolut inte ha det i mitt eget hem och somna och gosa in mig med någon som luktar rök.

Sedan har Gabbe blivit så barnkär. Han har aldrig velat ha barn tidigare. Han har sagt typ ” om 5 år” och liknande men med mig är han helt förändrad. Jag känner mig verkligen som the one! Har liksom aldrig kant mig så speciell. Han är min klippa min fina Gabriel.

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Vad fint att vara så speciell att få en person att bli till det bättre. Vad härligt att han får dig att känna dig så också. Du ÄR speciell, det är vi alla på vårt sätt.

stats