Tiingelinn – Linn Andersson

Välbehövlig avkoppling i Barkarby

Hej finisar!

I fredags åkte jag till Stockholm eller ja starks innan Stockholm med Gabbe! Som ni vet har det varit så sjukt stressigt det senaste.Körkort, flytt, galet mycket samarbeten osv. Jag fick till och med nervryckningar för några dagar sedan pga stress och kände att NEJ nu behöver vi en paus.

Vi åkte till Welcome hotel Barkarby! Har varit där med min mamma i vintras och det är Såå fint! Helt nytt och fräscht, de har ett magiskt spa och en fantastisk restaurang! Åh vi hade verkligen så himla mysigt!

 

Vi gick till spat på kvällen när det var mörkt. SÅ himla mysigt Endel av spat är utomhus med upplysta pooler och så fina lampor. Sedan tog jag lite äppeljuice och Gabbe tog en öl i poolen. Efter spat gick vi och gjorde oss iordning och åt middag. Så galet gott var det, helt nya rätter testade vi, haha. Gabbe köpte något päron till mig som var sjukt gott till efterrätt, mums! De hade en brasa och liveband så blev sjukt mysigt.

Sedan låg vi och gosade och höll om varandra hela natten, va ibland den mysigaste natt någonsin även om vi somnade vid 21:00 haha! ( Spat stängde 21:00 men då sov vi redan) .

Sedan åt vi hotellfrukost och tog lite morgon spa. Sedan en sväng på Barkarby outlet och spanade julklappar och sen hem. Så himla mysigt verkligen! Kände verkligen att vi behövde detta! Skönt att det inte var så lågt att åka heller. 

Puss och kram på er !

Ta hand om er och försök ta pauser i vardagen, det behöver man!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats