Tiingelinn – Linn Andersson

pepparkaksbak hos mormor

Hej finisar!

I tisdags kom min mormor och morfar och hämtade mig och Tindra. Vi åkte hem till dem och åt lunch och sedan fick Tindra leka och titta på min mormors fina speldosor som hon har älskat sedan hon var ett år.

Min mamma slutade jobbet tidigare så efter det gick vi hem till henne och bakade pepparkakor. Tindra var så himla söt. Hon bakade, ville kavla och var så bestämd. Men hon tog även degen och vägrade ge den till oss. När hon på slutet förstod att man kunde äta degen och att det var god ville hon bara mumsa i sig, haha. Vi bakade massor med kaniner, pippi, herr Nilsson, mussepigg och lite annat. Tyvärr kom babblarna formarna samma dag men vi fick med lite deg hem så vi ska göra dem ikväll tänkte jag.

Vi fikade lite också och efter det så kom Gabbe och då blev vi bjudna på middag. Är så mysigt hemma hos min mamma, hon dukar alltid så fint, det älskar jag!  Efter maten lekte Tindra massor och var sååå fascinerad av julgranen som mamma har. Hon sprang dit hela tiden och tittade på kulorna. Sedan hade mamma en liten ” nisse dörr” som Tindra tyckte var så rolig.

Innan vi åkte hem fick hon hoppa i moster Fannys säng med Fanny och min mamma, haha. Hon hade en sådan toppendag!

När hon skulle till förskolan igår var hon så ledsen för hon ville åka till mormor igen. När man frågar vad hon önskar sig av tomten svarar hon nu mera ” Paket” och när man frågar vad hon vill ha i paketet säger hon.” En stjärna och kulor som mormor har”. Sötfia!

Sedan säger hon varje dag att hon ska ge pepparkakor till Tomten hos mormor. Älskade unge! Min Tindra har börjat bli så stor! Förklädet och lilla bagarhatten hittar ni här.  ( Reklamlänk)

Så himla mysigt att duka såhär fint en vanlig vardag!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats