Tiingelinn – Linn Andersson

Tindra har klippt sig !

Godmorgon på er!

Hoppas ni alla vaknat upp på ett bra humör! Själv var jag vaken inatt och shoppade in de sista julklapparna!

Men som rubriken lyder, igår kväll klippte Tindra sig själv! Alltså jag blev så himla ledsen. Förstår inte ens hur det kunde hända. Som mamma känner man ju alltid en galet stor press och ansvar och min dotter fick tag i en sax.

Hade slagit in julklappar tidigare under dagen och den enda rimliga idé på hur hon fick tag i saxen är att den skulle legat under vårt soffbord. Tindra satt och tittade på Tv och jag gick till köket ( som är i samma rum då vi har öppen planlösning) och skulle fixa lite fruktsallad till henne. När jag vänder mig om ser jag henne med en sax och jag bara springer fram men det är försent.

Jag grät på riktigt över detta! Så löjligt då det bara är hår som ändå växer ut men kände bara ” Nej inte nu till Jul” sedan var jag ska jag erkänna rädd att hennes pappa skulle bli arg på mig då han är väldigt noga med hennes hår. Han vill att man klipper hos frisör osv medan jag har tyckte att man kan klippa luggen själv när hon är liten. Han blev inte arg på mig som tur var. Vårt samarbete funkar så himla bra just nu! Är evigt tacksam för det, ser det som en julklapp. Betyder otroligt mycket.

Hur som helst, jag är så glad att Tindra inte skadade sig själv med saxen! Hår är hår, men jag tror ni förstår mig.

Hon pratade FaceTime med sin mormor senare och då frågade hennes mormor ” Tindra har du klippt dig” Hennes svar var ” Det får man inte göra” och så sa hon mamma blev ledsen” Så hon förstod att hon gjort fel.

Tur att det är vinter så hon har mössa utomhus osv. På julafton får hon vara tomtegumma, haha! Busiga unge! 

Gulliga mamman som fixade detta till henne!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vänd det och se det positiva. Hon skadade sig inte och frisyren är väldigt charmig. Förstår inte varför man ska försöka dölja det. Jag lovar att ni kommer se tillbaka på det och skratta när hon är äldre ?

  2. Karin

    Åh nej =(
    Jag förstår att du vart ledsen, den var ju ingen liten hårtest hon hant klippa bort =(
    Du kanske kan kamouflera det under nåt hårband, eller kamma upp från sidorna och sätta en tofs där.
    Sånt är aldrig kul när det händer, men precis som du skrev så är ju huvudsaken att hon inte gjorde illa sig <3

    1. Linn Andersson

      Verkligen inte lite hår! Förstår inte! ? hade varit bättre om det var bak. Ja funderar på att köpa breda hårband och testa. Ja men verkligen tack och lov att hon inte blev skadad ❤️

  3. Siri

    Nämen lilla gumman haha man blir ju lite full i skratt/chockad när man såg henne först? Men hon är ju lika säga ändå förstås och som du skriver är det bara hår och luggen växer snar ut! Viktigast att hon inte skadade sig?? Tror det är vanlig att barn klipper sig själva faktiskt hihi. Stor kram!❤️

stats