Linn Andersson

Tiingelinn – Linn Andersson

Frågor och svar om graviditeten !

Hej finisar!

Här kommer lite frågor och svar om min graviditet.

 

När har du bf?

Vi har inte fått något datum ännu. Grejen är att enligt senaste mensen skulle jag vara i vecka 13 nu. Men enligt ett ultraljud på Gyn i samband med att jag var inlagd på grund av mitt mående så är jag i vecka 10 nu. Men isf skulle jag ha plussat 2 dagar efter befruktningen så något stämmer inte. Kan inte haft ett missfall mellan för ingen blödning och fostret såg bra ut vid ultraljudet.

Tror du att det blir tvillingar?

Nej min magkänsla säger att det blir en bebis, men lite undrar man ju när så många inkl barnmorskan har sagt att sådant illamående som jag har är vanligare vid tvillinggraviditet. Men jag tror inte det. Frågade på gyn ultraljudet men läkaren sa att det var för tidigt att se men där syndas ett levande foster.

Hur länge hade ni varit tillsammans när du blev gravid?

Oj, vet inte men tror typ 4 månader!  Vi har vuxit ihop så fort. Är Såå glad att så många av er skrivit att ni med skaffat barn tidigt i förhållandet och idag varit gifta i 10 och har 5 barn till osv, haha. MÅÅÅNGA som skrivit det och någon enskata som ifrågasatt. Gör mig sjukt glad.

Var graviditeten planerad?

Ja det var den. Vi försökte ett tag med ägglossnings test. Den månaden jag väl blev gravid använde vi inte ägglossnings testen ordentligt och brydde oss inte så mycket! Det är som alla säger, det blir när man slutar försöka. Vi slutade ju inte men vi lugnade oss.

Hur känner Gabbe för att bli pappa? 

Han är jätteglad, världens nojigaste att det ska hända något med bebisen osv. Han var nog mer sugen än mig, vi båda ville detta å mycket såklart men han blev så så glad! Är ju hans första barn så han är nervös också såklart, men det är jag med. Tror han kommer bli världens finaste pappa!

Kommer ni ta reda på kön?

Ja det kommer vi. Jag ville först inte. Vore så coolt med en överraskning på plats men Gabbe vill verkligen och han får bestämma. Är kul att kunna handla kläder också. Vi kommer köra någon rolig avslöja könet video.

När ska ni på ultraljud?

Vi ska göra KUB den 8 januari.

Märker du skillnad med denna graviditet mot Tindra?

Oh ja! Mår sååå mycket mer illa! Helt sjukt! Mådde illa och kräktes med Tindra men inte i närheten av såhär! Sedan är kroppen så himla magisk! Hade inte en såhär liten kula i vecka 10 ( som vi tror att jag är i ) då! Kroppen är redo och typ förstår vad som händer, förbereder sig osv när det är andra barnet, så magiskt!

Vad hoppas ni på för kön?

Låter klyschigt men vi hoppas på en frisk bebis. Allt såg bra ut på det jätte tidiga ultraljud vi gjort men har ju inte gjort KUB än så känns lite läskigt! Är livrädd att något ska vara fel där inne. Kön spelar verkligen ingen roll!

Vad har ni för magkänsla om kön?

Jag tror stenhårt på en pojke. De flesta av er säger tjej för man mår mer illa med flickor men jag tror verkligen det är en liten kille där inne. Känner det på mig.

Blir du inte orolig för barnet när du mår så dåligt?

Njae, frågat alla läkare och de säger att fostret får allt de behöver. Så är inte orolig över det, mer över mig.

Har ni några förslag på bebis namn?

Ja vi har ett flicknamn och ett pojknamn. Pojknamnet är nästan spikat.

Vad var dina första känningar på graviditeten?

Jag plussade 3 dagar innan beräknad mens. Då kände jag ingeting. Men första som jag kände var brösten som blev ömma. Sedan illamående vid bilåkning och ja nu trötthet och illamående.

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Linn Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats