Tiingelinn – Linn Andersson

Ett kort som underlättar vardagen!

Hej finisar!

Detta är ett samarbete med Revolut !

 

Jag har tidigare berättat för er på youtube och Instagram om detta kort men tänkte verkligen genuint tipsa er om det då det verkligen underlättar min vardag. Jag är en sådan person som struntar i saker för man tänker att det är knöligt, onödigt osv men detta är verkligen så himla bra!

 

Här kommer en lista med fördelar med detta kort! Obs, alla dessa fördelar ingår i gratis versionen. Det finns inga krav att uppdatera till något annat och det är ett helt vanligt konto kort, INTE ett kreditkort man kan inte handla på kredit. 

  1. Du kan spärra och aktivera kortet direkt i appen. Tar 2 sekunder. Perfekt om du tappar bort det och sedan hittar det 10 min senare. Händer mig hela tiden då Tindra leker med mina kort.
  2. Handlar du via internet kan du få ett tillfälligt kortnummer om du inte litar på hemsidan så du inte blir kapad. Är så vanligt med bedrägerier nu för tiden! Så himla smart!

  3. Du kan se din pinkod i appen! Perfekt för mig som glömmer bort alla lösenord och koder.

  4. Du kan lägga upp olika sparmål i appen. Tex har jag och Gabriel ett gemensamt där vi sparar till en resa. Då har vi ställt in så det dras 20 kr om dagen från oss båda och sätts in på ett av våra gemensamma sparmål.

  5. Du kan göra dina egna buffertar och få koll på din ekonomi. Hur mycket vill du lägga som max på mat? Hur mycket ska du lägga totalt på julklappar, hur mycket vill du lägga up utemat osv osv.

  6. Kortet känner själv av vart du handlar, är du på Ica/ en restaurang så handlar det automatiskt under ”mat” på så sätt får man kontroll över vad man lägger sina pengar på.
  7. Du kan använda kortet utomlands att handla med utan några avgifter.

  8. Du kan kan ta ut upp till 2000 kr i kontakter utomlands utan avgift.

  9. Bokar du resa via kortet täcker kortet som en försäkring vid tex försenat flyg.

  10. Du får tillgång till VIP lounger i alla länder på flygplatser för 250 kr.

  11. Du kan ansluta kortet till Apple Pay/ samsung pay!

  12. Du kan göra gemensamma sparmål med tex en partner. Spara till en resa och lägga 500 var i månaden tex. Man kan även ha tex ett gemensamt matkonto.

  13. Du kan splittra en nota enkelt med andra som med har revolut, utan att ens ha dem som kontakt i telefonen.

  14. Du kan donera pengar till organisationer direkt via appen.

  15. Du kan sätta en utgiftsgräns för kortet per månad och enkelt ändra den i appen.

  16. Appen, tjänsten och kortet är helt gratis. Vill man kan man uppgradera sig men det är inget krav och alla dessa förmåner får man tillgång till via gratis versionen. 

 

Det enda som kostar pengar är att beställa hem kortet men gör ni det via min länk får ni det gratis! 

 

Klicka här för att komma igång! 

 

Skicka gärna DM om ni undrar något. ( När ni laddat ner appen, fotat av ert körkort/ ID kort osv så går ni in i appen och tycker på beställ kort) och då blir kortet på gratis versionen GRATIS för er som gått via min länk) Man behöver lägga in 100 kr när man skapar sitt konto men dessa 100 kr kan du ju använda direkt sedan! SÅ inga konstigheter. Jag för över hela min lön till detta kort och handlar via det då det är säkrare.

Stort tips!

 

 

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats