Tiingelinn – Linn Andersson

En fullspäckad dag!

Hej finisar!

idag har det varit en väldigt hektisk dag för en gravid kvinna med ett hemskt mående men det har gått riktigt bra! I borde låg vi kvar i sängen länge och pratade, tittade 2 avsnitt på julkalendern och tog en dusch tillsammans! Sedan testade vi vår nya kamera som kommit! Jag älskar den! Är så nöjd! En värd investering vi gjort! Min galna pojkvän kom in när jag stod i dursen och ” skulle visa en inställning” sedan tar han kort på mig när jag duschar och Bah ” åh vad fin ska vi framkalla” så himla knäpp jag raderade direkt, haha!

Sedan var vi och fikade hos Gabriels gammelfarmor och träffade hans mamma och kusin! Efter det åkte vi till Ikea för Gabbe ville sååå gärna äta julbord och det var det enda jag kom på man kunde äta typ kockan 5! Haha! Lovar att de gick back på honom, har aldrig sätt någon äta sådär alltså! Han utan att överdriva åt 20 köttbullar, 5 potatisar, 8 prinskorvar, salami, julskinka, 2 mackor, rostbiff och jag vet inte vad! Vi pratade knappt för han smackade i sig så, hahaha! En julbords älskare, jag själv hatar julbord, hehe!

Nu ikväll har vi slagit in paket i flera timmar! Har inte ens börjat med våra Egan presenter till nära och kära utan har slagit in typ 100 paket till utsatta barn! Är så stolt och nöjd över min insamling! Har själv bidragit och massor av mina följare har bidragit! Sedan ställde Lovas rosetter upp, Leksaksvärlden som var de som verkligen skickade mest, nallebudet, nalleriet, shopping4net var också med och bidrog. Trots att jag själv mår dåligt och inte borde ta på mig sånt här så älskar jag det! Brinner för välgörenhet och att hjälpa andra som är utsatta!

Några paket är postade till sjuka barn, bland annat Melina! Är så rörd av hela hennes historia och hur man får följa henne på instorma hur hon kämpar! En liten liten tjej med cancer! Hon kommer få ett halsband i äkta silver med en ängel som är en skyddsängel, massor av glittrande saker som hon älskar, frost grejor, ballonger osv. Åh önskar av hela mitt hjärta att jag kunde bota henne!

Sedan kommer vi lämna in paket på sjukhuset här i Örebro. På barnavdelningen men även avdelningen för förtidigt födda där vi köpt kläder i mini storlekar som är till för förtigit födda med hål för langar osv. Dessa kläder är sjukt dyra och kanske en jobbig utgift för nyblivna föräldrar som kanske är sjukskrivna pga förtidigt fött barn, sedan snuttisar och annat.

Känns så bra i hjärtat! Önskar att man kunde hjälpa alla barn där ute!

En hiss selfie Gabbes portion 1 av 4 ! 

Titta bara vad mycket leksaker !och här!Här 

och 20 sådana lådor med detta innehåll! Så fint!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Så underbart och omtänksamt. Det är verkligen precis vad julen handlar om. Att vara en medmänniska, och att bry sig om andra. Önskar dig och din familj en underbar jul och hoppas att du får må bra ❤

stats