Tiingelinn – Linn Andersson

Besök hos barnmorskan

Hej finisar!

Igår var hela familjen med till barnmorskan får ett inskrivningssamtal. Vi pratade om tankar, förväntningar, gjorde en plan för denna graviditet och alla framtida besök, tog en vikt på mig och lite sådär. Har varit på ett samtal själv innan så detta blev andra.

Fick även ta massor av blodprov. Typ 6 rör tror jag. Ni kanske minns när jag var inlagd på sjukhuset och de stack 13 gånger innan de fick tag i ett kärl där de fick pressa ut ett halvt rör, nu gick det hur bra som helst. Har ätit upp mig lite i jul vilket är sååå bra!

Dock ligger fokus nu på att öka i vikt. Är bara i vecka 12 så man ska kanske inte ha gått upp massor än men jag har tappat flera kilon och har en låg ursprungsvikt så nu skulle jag äta grädde och chips sa hon! Snåla inte med sås heller, vilken lyyyyx! Problemet är bara att jag endast är sugen på typ äpplen och vare gång jag äter äpple kräks jag inom loppet av 10 min….. smart tjej, äpple innehåller syra som är dåligt! Får hitta något nytt att bli sugen på!

Tog även prover då vi valt att göra kub testet den 8:onde januari. Kub testet är ett test där man med blodprov och ultraljud tittar om det finns risk för kromosomavvikelser hos fostret där efter kan man följa att göra flera olika test om det skulle visa något avvikande. Vi bestämde oss för att göra testet, känns alltid skönt att slippa oroa sig för en sak mindre och skulle det visa något har man tid att ställa in sig osv.

 

Efteråt åkte vi till Marieberg och åt lunch på mitt favorit ställe där jag alltid äter med min mormor. var dock evigheter sedan vi var där ihop. Tindra är så galet söt och uppskattar verkligen att få äta på ” restauranger” . Vi hade så mysigt verkligen! Sedan följde vi med Gabbe och köpte lite nya jeans och var smakråd och så ville Tindra köpa en kaninis till bebisen i mammas mage!

Men alltså förlåt men hur sött? Hon kommer bli världens bästa storasyster! Älskar henne så det skriker i hela mig! 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Hoppas verkligen att ditt illamående snart ger sig så att du kan få äta lite ordentligt . Både du och bebisen behöver de. Jag tror definitivt att Tindra kommer bli en bra storasyster – hon är en så härlig liten tjej. Många kramar till er. Kramis

stats