Tiingelinn – Linn Andersson

Massor av mys med nära och kära!

Hej finisar!

Dålig uppdatering här!

Vi har haft så himla mysigt nu under julledigheten så har inte hunnit med att uppdatera!

På juldagen var vi hemma hos Gabriels mamma och firade jul! Vi hade Såå mysigt. Tindra var med och mumsade i sig massor av julgodis och fick så fina hästar av hans mamma som hon lekte med! Hästarna får nu mera sova i dockvagnen här hemma och äta mat i Tindras kök, hehe. Vi blev bjudna på supergod kycklinggryta med och hade jättemysigt!

Efter åkte vi direkt hem till min mormor och morfar! Där var brorsan, hans tjej, Fanny, Mamma och Sven också! Vi alla hade på oss jultröjor vilket var lite kul! Sedan åt vi god mat igen och spelade ett julspel.

Sedan har vi mest tagit det lugnt, jag har mått lite illa så har varit hemma, vi har varit på lite jul-rea och Gabriel har fått en till julklapp av mig på julrean då min från han var sviiindyr, haha!

Tindras blev lite trött av att shoppa tror jag, lilla sötisen! Vi var även på kebabfabriken och åt mat, ett ställe vi älskar! Ligger vid lager 157 i Örebro. Är otroligt fräscht, man kan välja avokado, morötter, gillade grönsaker, halloumi osv massor av snask, Tindra var med Såå nöjd, haha!

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats