Tiingelinn – Linn Andersson

En lyckad lördag

Hej finisar!

I fredags hade Gabbe lite grabb-kväll så lördag morgon/förmiddag fick jag lie egentid medan Gabbe hade mys-morgon med Tindra och tittade på deras gemensamma favorit program piff och puff, haha! Jag tog bilen upp på stan och fixade naglarna! De blev sååå fina! Mycket finare i verkligheten än på bild, den i mitten är som en regnbåge och typ skiftar i färger, så häftigt!

Igår på eftermiddagen hade vi mamma och Sven över på fika hos oss och Tindris följde sedan med dem hem för att sova över där! Hon älskar att vara hos sin mormor!

På kvällen gick vi först till Gabbes mamma, sambo och lillebror och blev bjudna på otroligt god mat! Åh var Såå gott ligger lite småhungrig i sängen nu haha. Kändes nästan oförskämt för direkt vi ätit klart så sprang vi iväg för vi sjukke träffa Josefin och Kevin! SÅ perfekt att vi fick barnvakt samtidigt.

Så vi passade på att gå ut på pictures och bowla och spela spel. Jag hoppade bowlingen pga graviditeten men sedan spelade vi basket och airhockey som jag tror att jag aldrig kört, haha. Blev helt svettig, jag och Josefin bara skrattade det var så jobbigt och tog aldrig slut. Sedan körde vi något där man skulle banka pingviner haha! Jag och Jossan vann!

Sedan spelade killarna biljard och jag och Josefin åt lite nötter och tog en cider / apelsinjuice haha. Hade en sååå kul kväll skrattade massor! Kom ett gäng med massor av män till vårt bord sedan och en av dem gav sitt nummer till Gabbe om svetsjobb, haha så konstig kväll men så rolig.

När vi kom hem kräktes jag värre än någonsin! Var så rädd att jag skulle kräkas på vägen till bilen och bli tagen till fylle-cell. Liksom 23:00 en lördag! Men klarade mig till bilen, körde hem oss och väl hemma hann jag bara innanför dörren sedan kräktes jag 5 gånger som en gris. Usch vad hemskt det var !

Men sammanfattningsvis en superbra lördag!

wooow!

Bääästi

Tindras magiska klänning! Just nu på rea!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Man kan göra det vet flera som gjort men man ska helst inte lyfta så lugnt plus att en jag känner fick en blödning i graviditeten efter hon bowlat och jag är såååå nojig för jag verkligen vill ha detta barnet så vågar inte ta minsta lilla risk Kram

stats