Tiingelinn – Linn Andersson

Hela min hårvårsrutin!

Hej på er finisar!

 

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Hoppas allt är bra med er!

Många av er har frågat och här kommer inlägget, om min hårvårdsrutin!

 

Hade inte använt schampo förutom hairtalks egna på typ 2 år så nu när jag slutat med hairtalk var det så himla kul att få testa något nytt! Ni tipsade mig om sååå mycket produkter! Beställde tillslut hem dessa och är så nöjd, detta är de produkter jag använder .

Först ut är Kevin Murphys plumping Wash som schampo! Jag älskar det, både doften och jag upplever även att håret håller sig rent en dag extra mot det första schampot jag testade efter hairtalk som var barnängeln pärlglans. Det schampot gillade jag dock plus att det är otroligt billigt men detta är skeppet bättre! Och en dag till utan att duscha håret är guld värt! Sluter mindre på håret och jag slipper föna en dag längre, haha! Föna är det som tar tid!

Sedan har jag Kevin Murphys plumping rince som är ett balsam i samma serie som schampot! Jättebra det med! Och drygt!

Här kommer ni till schampo och balsam!

Sedan använder jag hårfön från GHD den är jättebra! Mitt hår tar lång tid att föna men med denna jämfört med en jag hade tidigare tar det 20 min istället för typ 40 så väldigt värt!

Och plattång från GHD! Älskar denna plattång, den ska vara den mest skonsamma för håret, den glider med, man behöver bara dra en gång snabbt och är tydligen jättelätt att locka med, men jag kan inte locka med plattång, haha. Men den är gjort för att man ska kunna det. Den jag har heter platinum och är deras bästa!

Sedan använder jag Kevin Murphys skimmer me blond! Asså älskar den! Har den istället för silkesdroppar för att göra håret lent, glansigt och så ger den fukt! ÄLSKAR! Finns en likadan fast guldig med guldglitter sist för lila med silverglitter för alla som inte har blont hår.

Sedan Kevin Murphys värmeskydd innan jag fönar , plattar och lockar!

Ibland även lite torrschampo! Just det jag har doftar godis så därför har jag just detta.

Sedan borstar jag med denna hårborste! Den har min mamma köpt utomlands till mig, så himla fin!

När jag lockar håret använder jag denna locktång !Älskar den så mycket! Man kan liksom byta efter vilken typ av lockar man vill ha!

 

Puss och kram på er!

Detta är allt jag använder till mitt hår just nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats