Tiingelinn – Linn Andersson

Branäs med mina älsklingar!

Godmorgon på er finisar!

Idag fyller denna morsa 22 år! Helt galet! Känns som jag nyss var 18 år och gravid och nu helt plötsligt är jag 22 år och gravid, tiden rusar iväg! Märks på Tindra, jag tror inte jag har insett än att hon är stor tjej nu, fast ändå så liten! Firade min 8 års dag i Sälen! SÅ lite liknande, då fick jag en snögubbe-tårta för vi bodde i Lindvallen!

I torsdags var det vår första dag här i Branäs! Jag och Gabbe kom ju på natten, ni har säkert läst om den historien, om inte är det inlägget innan här, haha, fy tusan!

Men i torsdags vaknade vi upp på bra humör, åt frukost och begav oss ut i backen! Har fått många frågor om Tindra och hennes åkande och alltså hon är Såå duktig och tycker framförallt att det är så kul! Hon står och uttar ut genom vårt fönster hela tiden då vi har hennes barnbacke som utsikt.. Barnen åker skidor säger hon, Tindra vill med!

Tindra åkte upp för rullbandet, sedan har jag och Gabbe turats om att ha henne mellan våra ben och åkt ner. Hon skrattar helt förtjust när vi kör, det är så gulligt så jag dör! Sedan säger hon igen, igen igen och kämpar sig fram mot rullbandet.

Jag har åkt skidor sedan jag var liten, ar nog ca 5 år när jag började men Tindra är 2, hihi! Minsta skidorna, minsta pjäxorna och minsta hjälmen!

Det vi har känt här med Branäs är att det är otroligt familjärt och bra för barnfamiljer! Har varit både i kläppen, hundfjället, tandodahlen, lindvallen och Romme tidigare! Här har de verkligen massor med barnvagnar, flera olika backar med rullband, massor av knappliftar och så familjärt! Finns massor med små hinder i backen som barnen kan åka runt. Sedan har de maskotar som går runt i backen. Björnbusarna heter de, hehe!

Vi bor på den delen som heter berget i en jättefin lägenhet för 8 personer. Soltorget heter det! Här finns restaurang, affär, pizzeria, helt nyrenoverat lekrum, liftar direkt utanför backen, föråt till sina skidor, garage, allt är så smidigt och finns!

Något vi också uppskattat är de små saft husen där man får ta gratis ekologisk varmsaft från Dalarna, hehe

Vår första dag här i Branäs blev helt perfekt! !

Min lilla familj !

Puss puss i backen!Tungan ut när man är koncentrerad ! !  Ser ni hur hon njuter? Nöjdaste tjejen på sina orange siiiidor som hon säger!

Här har vi mammsen vid Super Mario backen! Så himla kul backe med Mario figurer ! 

Utsikt!

Lilla bebismagen! Understället är från Lindbergs! Älskar det! Både jag, Tindra och Gabbe har sådana underställ! 

Som sagt, safthuset uppskattas! 

Pulka var med kul! 

Spanar på barnen som åker medan hon väntar på att få gå ut igen själv! 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats