Tiingelinn – Linn Andersson

Kvällsåk och barnens afterski

Hej på er finisar!

Igår var nog bästa dagen här i Branäs! Anton och Matilda kom ju upp och alla åkte massor av skidor hela dagen, det var strålande sol och alla var så nöjda och hade så himla kul!

På kvällen efter en heldag i backen och med pulka åkning osv så tog jag och Gabbe ett kvällsåk! Det var så himla mysigt! Helt mörkt och massor av lysen i backen! Mario banan var upplyst i olika färger vilket var otroligt kul, hehe!

När vi kom ner gick vi på barnens afterski med Tindra. Hon fick se björnbusarna dansa vilket hon ÄLSKADE! Var fullt med barn där och Tindra stod och dansade lite, sedan fick jag lyfta henne så hon skulle se!

Efter det var vi även på vanliga after-ski:n och där fick jag en varmchoklad av Gabbe. Så himla gott. En riktig mys-fredag! I stugan sen så satt Tindra och ritade och tvingade alla att ha på sig sina hjälmar inomhus, galenpanna! Vi beställde pizza och mumsade på också och tillslut satt alla bänkade framför talang. Tindra var helt speedad och dansade massor för oss. en överträtt tjej tror jag!

Så himla mysigt med semester med släkten och familjen! Inte ofta man umgås såhär mycket!

Hur vackert? En suddig bild från Mario backen på kvällen!

Koncentrerade på björnbusarnas konsert! Afterski! Det bästa med afterski! 

Tindra och hennes lilla gäng!

Pizza mys tillsammans!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats