Tiingelinn – Linn Andersson

Första kläderna vi köpt till bebisen i magen!

Hej finisar!

Idag är det söndag den 26:e januari 2020! Imorgon är det måndag den 27:e januari 2020 och klockan 10:00 kommer jag göra ett privat ultraljud på en klinik här i Örebro där vi får veta vad som gömmer sig i magen! Flicka eller pojke? Har trott pojke hela tiden men nu sista tiden tror jag tjej, hehe, så spännande! Är så sjukt att något som inte spelar någon som helst roll kan vara så spännande ändå, haha!

Vi hade ju bara kör en enda body till bebisen… hade vi sagt men när jag tittade i bebis-lådan vi har så var den full i allt detta! Så mycket fint som kommer passa oavsett kön på bebben! Newbie, hm, polarn och pyret, Cubus, livly och Tradera är inköpsställena, hehe! Man kan ju inte låta bli!

Ska bli så kul att få se mini igen med! Se om han/hon växt sedan kub och om det syns på ultraljudet!

En sista gissning i kommentarerna, vad tror ni det blir? Flicka/ pojke? 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Så mycket fina kläder! Jag och sambon väntar första barnet och har bf den 12 juli, så det är så roligt att följa din blogg just nu ? Tack för jättebra och mysiga inlägg, det är väldigt inspirerande att läsa för en förstagångsmamma! ?

    1. Linn Andersson

      Men tack! Åh så kul’ en dag efter oss bara! Er är beräknad på min sambos födelsedag då hehe! Tack❤️❤️ grattis till bebis i magen

  2. Ellinor

    Jag tror det är en liten tjej! Kommer du dela med dig om vad det blir på bloggen/youtube eller kommer ni hålla det för er själva/familjen? ?

stats