Tiingelinn – Linn Andersson

Min 22 års dag och det bästa från resan!

Hej finisar!

Nu är vi hemma i snölösa Örebro igen! Skönt att vara hemma men vemodigt då vi haft en underbar semester med nära och kära!

Klicka här för att komma till en 3 dagars vlogg med gravidvecka 15, min födelsedag och massor av gulliga klipp på Tindra som man inte kan motstå! 

Här kommer lite bilder från min födelsedag och sist kommer de roligaste bilderna från resan, haha!

Jag och Gabbe!Min bror, pojkvän och morfar!Här har vi hela gänget! ( Förutom mormor som tog bilden och inte åkte skidor) Jätteglad för denna resa med så fina människor! Saknade min syster dock! Gabbe och jag, igen, haha!Min middag från restaurangen ” Ladan” vi åt på när jag fyllde! Alltså grönkålschips är det godaste jag vet!

Mammas middag!Ett litet kit att göra sin egen tårta som Tindra fick på restaurangen! 

Haha, min fina födelsedags fika! Alkoholfritt bubbel och glögg i äggkoppar! Vi hade liksom inga glöggmuggar och jag kom på idéen att ta äggkoppar, haha!Tinfris fick rita medan vi väntade på maten! Smart dag! Mallig tjej som åkte sina längdskidor hon fick i julklapps av sin morfar! Hon var så mallig och pratar om ” De gröna skidorna som jag tog med hem” och att hon vill åka mer här hemma på dessa! Vill få snö nu! Hon kanske blir längdskidåkare som min bror Anton! Han gick speciellt gymnasie med just det!

Är så glad att hon fick åka på dessa när vi inte ha någon snö! Hon älskade det verkligen! En tjej som ville ut i backen så fort vi kommit in, spanar i alla fönster!Liten sagostund med mamma i fina underställen!

Måste tipsa om dessa de är från Lindbergs! Både jag, Gabbe och Tindra hade ett varsitt och ingen frös! jag är dessutom en fryslort som ALLTID fryser, Hade bara dessa och sedan jacka och termobrallor / overall! En skål med dottern på 22 års dagen! Varm saft! Vi älskade att de bjöd på varm saft, så god med!Mallig tjej med Gabbe! Han är så fantastik med min dotter! 

Nu börjar knas bilderna! Tindris som ville ha på sig hjälm inomhus HELA TIDEN! hon var helt besatt av hjälmen, haha! Hoppade i sängen gjorde hon med!  Här var det en tjej som sminkade sig som mamma…. så himla go! Hon tog grejorna själv, förstörde även tt av mina YSL läppstift när hon sminkade sig. Men söt är hon! 

Morfar som gjorde en Stig Helmer! hehe!

Tindra som pekar vart Gabbe ska sova….

och Gabbe som lyder… haha! Hon ville sova med mamma och han skulle sova bredvid i hennes säng! Hon ångrade sig när han sa att han i så fall måste få hennes välling och napp!

Vilken underbar vecka vi haft hörrni!

 

Glöm inte vloggen och att prenumerera på vår Youtube kanal! 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elina

    Hej fina ni! Jag är lite nyfiken, är gravid i vecka 16+1. Hur kommer det sig att ni fått feta könet redan så tidigt? För mig att vi är ungefär lika långt gångna ? Vi får inte veta något förens i vecka 19 där vi bor i Värmland ? Kram!

  2. Elin

    Var är Tindras underbara blommig tröja ifrån som hon har på en av bilderna? ? skulle vilja köpa till mina tvillingtjejer.

stats