Tiingelinn – Linn Andersson

Gender reveal!

Hej finisar!

Igår var jag iväg klockan 10:00 till specialist läkare och gjorde ett privat ultraljud där hon fastställde könet på bebisen i magen! Sedan fick jag vänta en hel lång dag på att få veta! Jag lämnade in lappen och en ballong som fylldes med konfetti! Sedan fixade jag massor av rosa och blått fika och pynt inför kvällen!

På kvällen kom massor av våra vänner och vi smällde ballongen! Underbara Therese Wickman som är en vän till mig som också jobbar som influenser var med och tog massor av fina bilder! Jossan hade också med sig kamera och tåg fina kort och filmade! Åh har en så fin film jag ska dela på instagram. Är så glad att ha detta förevigat!

Nästan alla var säkra på en pojke! Men som ni ser blev det en till flicka! SÅ HIMLA KUL! Vi är så glada! Kommer bli så kul för Tindra med en liten lillasyster!

 

Vill ni se videon på vår youtube kanal finns den HÄR

Nu kommer en massa bilder från igår!

Denna bild är inte riggad utan Therese har fångat precis innan Gabbe spräcker ballongen! 

Så nyfikna! Pooooff!RoooosaVi ska få en dotter

Glada blivande föräldrar !Fina vänner!Älskar denna bilden! Får en bamsekram av min underbara Moa! 

Huur kul! Säg att ni fattar!Bebisen nu i vecka 16+2 !

Fick så fina blommor av Moa och Gabbes syster Emilia, wow!

Sedan en så söt liten body av Linda och Mattias och så en underbar bebisfilt och snutits av Moa och Eddie! Tindras gud föräldrar skämmer bort lillasyster med!

 

(Ser ni kortet som är blått, så kul för Moa var Såå säker på en kille, samma med andra Moa hon slog in filten och snuttisen i blått papper! )

 

Är lite kul faktiskt för de som redan hunnit köpt present till bebisen i magen är just Linda, Alva och Moa som är Tindras gudmödrar, hihi!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Så kul för er med en liten bebis. Vi kämpar på med att försöka bli gravida med vårt första barn 🙂 Vill så gärna att det ska gå snart

  2. Två barns mamma

    Det hela roliga med att veta könet på barnet var om det stämde med alla gravid systomer som ni gjorde tester på. Tindra kommer bli en fantastisk fin storasyster. Stort grattis till er båda.

stats