Tiingelinn – Linn Andersson

Fynda märkeskläder till er själva och barnen!

Hej finisar!

(Inlägget är ett betalt samarbete) 

Vill åter igen nu å nya året tipsa er om kläderna från ett av mina favorit företag Kidsbrandstore! 

De säljer märkeskläder för barn och ungdomar men som även kan passa vuxna om man är lite mindre som tex mig och Gabbe. Jag bär storlek 14-15 år på alla mina och Gabbe 16 år på sina!

 

Jag har en rabattkod till er som gäller på alla nyheterna och den är ”LINN” och ger 20% rabatt på allt på ordinariepris till och med den 2/2 så passa på där!

Sedan måste ni spana in deras galna vinterrea! Jag och Gabbe fyndade våra ski set på den! Bådas skidkläder är därifrån och även mina vantar! Var otroligt nöjd när vi var i Branäs och åkte så tips, tips spana in, de har massor av snyggt på rean från Gant, Ralph Lauren Peak osv osv! Klicka här för att komma dit!

Gabbe var galet snygg i dessa brallor! 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara

    Vänta, hur var det nu? Du hade ju inte shoppat något till dig själv förutom en klänning till jul? ? Allt för att bevisa din kärlek till ditt barn. Eftersom du nu verkar ha shoppat både skidset och märkeskläder, betyder det då att du inte älskar din dotter? Det hoppas jag innerligt att du gör. Så varför då mäta kärleken till ett barn i hur mycket eller lite en förälder shoppat likt du gjorde i ett tidigare inlägg? Vad vinner du på det? Varför ens skriva att du inte shoppar till dig själv när du gör det? Obs, vartenda ord i kommentaren är genomtänkt och utvalt. Så slipper du säga det som försvar.

    1. Linn Andersson

      Hej skidseten fick jag gratis i ett samarbete och som jag skrev i mitt inlägg har det INGETING med kärlek till sitt barn att göra! Ber dig försvinna från min blogg istället för att käfta! Läs om läs rätt! Skrev att mitt intresse att lägga pengar på är saker till mina barn, som att andra tex lägger på dataspel, utrustning till ridning osv osv. Det har inget med kärlek att göra och som sagt skidställen var ett samarbete och det stod tydligt i inlägget.
      Snälla försvinn bara från min blogg

stats