Tiingelinn – Linn Andersson

Överraskade Gabbe plus Gabbes första köp till sin dotter !

Hej finisar!

I förrgår överraskade jag Gabbe med en liten present efter jobbet! Denhär veckan har jag varit otroligt känslig, börjar gråta för allt och känslorna sitter utanpå kroppen verkligen! Gick och tänkte på hur fantastik pappa han kommer bli, hur mycket jag verkligen älskar honom. Ibland så bara är man men när man stannar upp och tänker så kommer dedär känslorna av hur himla kär man är. Små överraskningar i vardagen är det bästa som finns! Behöver inte kosta pengar, kan vara en mysig dejt hemma med middag man lagat från något man har i frysen, vanligt kranvatten i vinglas med frysta bär osv osv. För att lyxa till vardagen och visa kärlek”

Jag köpte iaf en röd ros till honom och ett kort där jag skrev hur mycket jag älskar han och att han kommer bli en fantastisk pappa! Sedan köpte jag en liten body där det står i love dad och så små bebis strumpor! De var så himla små och söta så kunde inte låta bli!

Gabbe blev jätteglad! Trodde inte han skulle bli sååå. glad som han faktiskt blev! Älskar att han verkligen verkar njuta av att han ska bli pappa!

När vi var på Ica maxi köpte han på eget initiativ två små oddmolly liknade koftor! Sååå söta! jag har några sådana och Gabbe brukar kalla det tant tröjor, även min mamma och hans mamma har lite oddmolly så kommer ju bli så gulligt när lilltjejen får matcha med oss, hihi! Skulle vilja ha till Tindra med! Så gulligt att en pappa med kan engagera sig och köpa saker till bebis i magen

Gabbes inköp till lilltjejen i magen!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats