Tiingelinn – Linn Andersson

Billig mat

Hej finisar!

 

Vill i detta inlägg i samarbete med Matsmart bara påminna er om min rabattkod som gäller hos Matsmart till och med 13/2-2020!

Matsmart är ett bra alternativ för miljön! Allt som säljs på matsmart är saker som annars skulle ha kastas! Så sjukt, massor av felfri mat! Vet inte senast jag köpte pasta i butik tex, beställer alltid det hos matsmart, samma med godis, det är så mycket billigare och helt felfritt! Fantastiskt egentligen!

Denna gången var det billigt med rostade kikärtor till min förtjusning! Det är otroligt nyttigt och jättebra att äta som gravid då det innehåller massor av bra saker som järn, folsyra osv! Brukar äta dessa och köpa i butik, så fanns de as billigt hos matsmart!

Även de små förpackningarna med riskakor, alltså JA! Perfekt att ha i väskan, eller jackfickan om man börjar må illa, eller bara sugen på något att knapra på! Jättebra att skicka med på utflykt till barn med ju.

Tindra älskar när vi får hem matsmart för hon älskar kartongen som hon leker är en båt nästan jämt! Hon sitter i den och smaskar på något från boxen!  Vi brukar köpa klämmisar med och då säger hon ” Dehär är till mig”, sen tar hon en helt stolt, haha!

Gäller att ha koll för de har ju olika saker hela tiden men håll koll på klämmisar och barnmat för det är guld värt med billigare priser och de är liksom inte församla eller så!

 

Koden ” tiingelinn” ger er 50 kr avdrag vid köp över 350 kr! För det får ni sjukt mycket mina vänner! På Ica får ni en halv påse full, på matsmart får ni ett nytt skafferi, haha!  Fram till den 13/2 gäller koden! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats