Tiingelinn – Linn Andersson

Startat eget företag !

Hej finisar!

Igår så hände det! Som borde hänt för länge sedan! jag startade mitt Egna företag! Med hjälp av fantastiska Therese Wickman!
Klickar ni på hennes namn kommer ni till hennes blogg! En fantastik vän jag är oerhört tacksam över! Vi har så galet mycket gemensamt! Tänker så lika om så mycket saker! Typ hur man alltid vill fixa dedär lilla extra för barnen, hitta på saker med dem, lägger ner själv i samarbeten, ja men mycket! Sedan har Therese gått igenom så många av mina olika faser, ger mig så kloka råd och tips, ja men det är en super klick mellan oss! Sedan är vi båda starka personer med olika stilar! Är nog viktigt när vi är i samma branch! Vi hjälper varandra men vi gör aldrig samma saker, försvär ni hur jag menar? Vi tar liksom inte likadana bilder osv.

Hur som haver, Therese kom hem till mig runt lunch igår och vi beställde Wolt! Så smidigt! Jag tog en räksallad och Therese en Oxfilé pasta! Älskar att man kan ta det man själv är sugen på!

Sedan babblade vi såklart massor, jag fick dessutom sååå fina presenter! En tulpanbukett, alla hjärtans dag hjärtan och Såå Såå söta kläder till lillasyster! De var så himla fina! Man kände på något sätt att det var Thereses stil ändå lite bohemiska, men så himla sött med volanger, älskar ju blommor! Och ribbade tights!

Tycker det är så kul att se när man får presenter till Lillasyster! Att man kan känna vilken person som köpt presenten! Typ som Josefin och Kevin, de köpte ett rosa Adidas set till henne, det känns med så himla dem! Men ändå något jag tycker är super gulligt med! Åh älskar när man känner som i dessa 2 fall att personen verkligen köpt något de själva tycker är fint! Kommer tänka på Therese/ Josefin när de har på sig de olika outfits de fått av dem!

Till rubriken! Therese hjälpte mig som sagt så nu har jag ett eget företag! Kommer verkligen gynna mig så mycket mer mot att frilansa! Underbart, längtar efter att skicka första fakturan, hehe! Borde gjort detta för längesedan men är inte lätt att starta upp! Man måste ha koll på så mycket saker. Nu däremot är det lätt när man väl startat, Therese har lärt mig ALLT! Evigt tacksam! Har jobbat med detta på heltid i 2,5 år! Så sjukt, och nu startar jag företag! Önska mig lycka till nu!

Juste på kvällen så skulle jag åka och köpa min underbara multivitamin juice! Och så var den slut! Jag började grina när jag kom hem… Snacka om cravings.. och gravid hormoner deluxe! Men åkte liksom till affären bara för det på kvällen, helt trött. Snyft!

Sedan köpte jag en livly Bunny sparkdress av en granne! Så smidigt! Jag har faktiskt blivit bättre på att köpa begagnat! Särskillt nu till lillasyster! I Tindras ålder slits ju klädena mer och får fläckar när de målarm äter, leker osv. Men nyfödda bebisar förstör ju typ aldrig några plagg, kanske är använda 2-3 gånger! Nöjd tjej som fynda en så fin dyr livly i så bra skick! Haha!

Min wolt lunch! Koden ” tiingelinn” ger er 50 kr avdrag på första orden! 

Sneek peek… la ut rosenblad på sängen när Therese kom… ohlalal… haha!Min älskade lilla arbetsdator! Köpte 2017 och är inte ett dugg segare nu 3 år senare! säg vad ni vill om apple men Mac datorer är en klass för sig! De håller så troligt länge! Har aldrig haft virus, hänger sig aldrig osv! BÄSTA! 

Men hallå hur fint! Gråter nästan så blödig som jag blivit! 

En nöjd mamma som fyndat hos grannen! Fått frågor om kappan! Den beställde jag förra vintern hos Affingos! Men såg att den finns kvar än! Levt i denna hela hösten/ vintern och förra våren, trots att jag har massor av jackor, älskar denna!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ??

    Jag förstår inte vad du menar med frilansa? Alla som utför uppdrag åt andra personer med vinstsyfte måste betala skatt och moms. Att frilansa betyder att man är egen företagare och inte anställd. Det verkar konstigt, och inte helt lagligt, att du har kunnat leva på detta utan att ha ett företag,

    1. Linn Andersson

      Haha men va? Vad i hela friden! Klart jag betalar skatt! Men när jag frilansa fick jag liksom allt ordnat på silverfat med skatten dragen direkt av företaget jag fakturerade via! Oj vad rik jag hade varit om jag inte skatta! Mer än 50% försvinner i skatt och avgifter! Kram ha en fin dag!

  2. Sara

    Det är jättesvårt att läsa din text när du använder utropstecken hela tiden. Använd punkt istället och försök att få lite mer flyt i texten med längre meningar.
    Vet att du skriver att du ”är dålig” på att skriva. Men övning ger färdighet och det är ju trots allt ditt jobb.

      1. Josefine

        Tråkig kommentar, Har aldrig förstått varför man ska skriva tråkiga saker som enbart kanske gör folk ledsna och klanka ner. Bry dig inte om den.! Lycka till med det egna företag. Driver själv ett som frisör och vet vilket slit det är. Du fixar det!
        Kram till dig

    1. Svea

      Varför så mycket jobbigare med utropstecken än punkt? ?? Inga problem alls att läsa texten pga av utropstecken… Läser journaler från läkare varje arbetsdag, betydligt svårare än detta (och då menar jag inte att de använder svåra ord utan att de skriver dåligt) och jag förstår vad de menar med.

stats