Tiingelinn – Linn Andersson

Recept på grönkåls-chips!

Hej finisar!

Det är såå såå såå kul att ni vill ha recept på allt jag delar på Instagram!

Jag gör så enkla vardagsgrejor! Finns många matbloggar att följa för inspiration men här får ni verkligen vanlig Svensson mat, haha! Aldrig avancerat men försöker alltid pigga upp maten! Som ris tipset jag gav tidigare! Gör så mycket! Läs om det HÄR 

Jag har gjort kategorier som ni hittar på höger sida av bloggen! Där kan ni klicka i ” Matlagning och recept” eller ” enkel vardagsmat” där hittar ni alla mina recept!

 

Grönkåls chips! 

Du behöver :

Grönkål
Havssalt
vitlökspulver
Olivolja ( Går med typ rapsolja med men oliv är godast enligt mig)

 

Detta är förr lätt och blir för gott! Du lägger bara grönkål på en plåt, ringlar över olivolja och kryddar! Sedan in i ugnen ca 1 timme på 125 grader! KLART!

Såå lätt! Super lyxigt att servera till en lite finare maträtt på helgen! Vi fick grönkåls chips till vår kyckling och risotto på en jättefin restaurang i Branäs!  Annat är de perfekta istället för chips!

Jättebra för gravida med järnbrist med ( Typ mig) Därför jag gjorde dessa men otrolig otroligt goda! Tips tips tips!

De blev otroligt krispiga och goda!

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats