Tiingelinn – Linn Andersson

Bio-dejt med sin pojkvän Ivar!

Hej finisar!

I förmiddags var vi på Bio med Ivar och Moa! Såå mysigt! Har skrivit det förut men gör det igen! Dessa 2 har verkligen alltid haft en så gullig relation! I somras var de på dejt och åt köttbullar på restaurang, redan som ca 6 månader höll de hand i vagnen! De har matchat med Emmaljunga nxt90 vagnar och senare med stokke trails! Så himla söta! Alltid lekt bra ihop med!

Umgicks mycket me när barnen var små! Kommer hela tiden saker emellan nu när både jag och Moa jobbar! Men är kul att hitta på roliga saker ihop! Värsta var nog när vi åkte på ett as sunkigt hotell tillsammans, haha! En annan gång skrek barnen i kör under natten, haha! De kladdade ner choklad i Moas bil, ja men gud har så mycket minnen ihop! Första gången vi sågs var Tindra typ 3 månader gammal! Åh vad tiden går fort! För fort, så mycket fina minnen ihop!

 

I dag var det i alla fall Bio premiär för dessa 2 godingar! Så duktiga! Tindra fick ha sina nya skor i storlek 23 som jag köpt till våren! Hon tappade de 3 gånger, stackarn! Jag köper alltid förstört för det ska passa längre fram! Förra sommaren köpte jag 22… haha, de kanske passar denna sommar.

Tindras hade med sig lite godis till sig och Ivar och han bjussa på festis! Bästa med bio var att få äta tablettask enligt Tindra tror jag! Men när vi satt och tittade på filmen började Tindra vi flera tillfällen asgarva så den var nog bra!

Men tillbaka till Tindra och Ivar, hur söta är dem? Håller handen, kramas och pussas! Moa fråga Ivar om han va kär i Tindra och hon svarar ja, asså dööör! Tror vi mammor skulle bli bra styvföräldrar, haha!

Här kommer lite söta bilder på barnen! Här kommer en länk till Moas blogg! 

 

Innan man delade med sig! Tillslut gav hon den ena till Ivar! 

Knatte-bio! Tindra sjöng hela bamse sången som vanligt! Men hon kan inte uttala ”lycklig” så på slutet sjunger hon varje gång ” Äcklig den som har en sådan vän”. Kan inte låta bli att skratta, gullunge! Vi jobbar på lycklig!

Skulle bestämt sitta på egen stol!

Vägra släppa varandra! Inte ens i trappan! Kaninis med på dejten! 

PUUUUSSS! Ivar ser så kär ut! Grejen med Tindra är att hon har alltid öppna ögon när hon pussas. Måste lära henne att blunda!

Puss puss på er och kram !

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats