Tiingelinn – Linn Andersson

Mello-mys , middagsgäster och massor med godis!

Hej finisar!

Vilken mysig kväll vi hade igår!

Efter dejten med Moa och Ivar så somnade både jag och Tindra, en liten middagslur, hehe! Gabbe kom med hem, han var hela förmiddagen och hjälpte sin bonuspappa med ved ute vid deras landställe! Han däckade med, så alla 3 sov. ( Lillan i magen rörde dock massor på sig!)  Så fort jag ligger på rygg rör hon sig som bara den!

 

På kvällen kom min lillebror Anton och hans tjej Matilda hem till oss på middag! Jag och Gabbe hjälptes åt, han stekte lövbiff och jag gjorde hemmagjorda klyftpotatisar med halloumi och morötter! ÄLSKAR rotfrukter i ugn så mycket!

Tindra var super sprallig, hon gillade med maten och till efterrätt gjorde jag ett stort fruktfat! Tindra, jag och Matilda njöt nog mest av det, hehe! Favorit frukter hos Tindra är äpple, mango och banan! Bra med lite frukt på kvällen när hon fått tablettask på bion! Är inte petig med socker, hon får ketchup osv till maten, apelsinjuice älskar hon det får hon ibland på veckorna med, äter yoghurt, ja men ni fattar, dock försöker jag hålla lite på just godis! Fika kan hon med få i veckorna men inte varje dag!

Innan ettårsdagen var vi sååå noga, inget med socker, googlade till och med upp att vissa märken av klämmisar innehöll socker, de fick hon inte äta, gjorde en tårta av frukt och ja ni fattar!

Men super duper mysig kväll! Tindras var med på halva mello och tittade! Hon sov ju sen middag så fick vara vaken sent! Frågade henne om det var kul att vara uppe sent med oss och hon svara ” Vi har mysigt mamma” dog! Ibland lägger hon så sköna kommentarer! Dansade till Nanne Grönvall gjorde hon med, hehe.

En bild på bebis magen i nya klänningen från Kidsbrandstore! Även Gabbes T-shirt och Ralph Lauren nallen kommer från dem! Just nu till och med 23:59 inatt har de superstor rea! Med koden ”LINN15” får ni 15% extra dessutom! Passa på! .Koden gäller alltså på rean och ordinarie pris!

Länk till nallen som är på 50% ( plus 15% med min kod) 

Min klänning! Så fin! 

Gabbes T-shirt 

Fick massor med Godis från Moa som jobbar på Fazer! Så coolt jobb! Avis ganska ofta faktiskt! Mumin kolarna var sååå goda!

Frukt myyyys! Matilda ( min brors tjej) gillade med frukt! KUL med någon som vill äta med än mer än Tindra, hehe! Här är hon på sin favorit frukt mango! Går före kakor och allt!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Såå gott! Oj, svårt att säga beror på frukter men detta skulle jag gissa på ca 200- 250 kr kanske med jordgubbar, vindruvor osv, dock är det ju mer i förpackningen så finns ju mycket kvar av allt så man kan göra ett till. Kram <3

stats