Tiingelinn – Linn Andersson

Mammas mästerkock i köket!

Hej finisar!

 

Igår kväll ville Tindra vara med och laga middag här hemma! Hon älskar att hjälpa till med allt som att packa upp varor till att baka och laga mat.

Igår lagade vi pytt i panna! Hemgjord, ble. super gott! Tindra fick lägga i alla potatisar i stekpannan och röra runt med stekspaden! Hon har så gulligt set med förkläde, kockmössa och en liten mini grythandske för barn. Kom till detta här.

Igår hade hon dock inte mössan och förklädet utan var nakenkock, Men handsken för att hon vet att det är varmt på plattan! Låter henne inte använda kvinnor att skära med än hur mycket hon än vill. Tycker det är superbra att låta barn vara med i köket och lära sig men vassa knivar vid 2,5 år vågar jag mig inte på!

 

Märker på Tindra att hon tycker det är roligt att äta när det är hon som tillexempel stekt potatisen! Då säger hon stolt det! Sedan pratar hon massor om att vi på på bio i lördags med Ivar, att hon fick en puss och en kram, att hon tittade på en stor TV på hundar som åkte bil och då fick man äta godis, haha! Superkul upplevelse tydligen!

 

Blev hemmagjort pytt i panna med råstekt potatis, korv och till det egen inlagd rödbeta till med ägg! Super god enkel vardagsmat! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Åh, brukar göra det om vi har rester av potatis men tycker faktiskt råstekt är godare. Kram <3

  1. Linda

    Tips på knivar till barn sen när hon blir lite äldre är MAC Barnkniv Rosa. Kika på den 🙂 nu tror jag att hon även är för liten för denna kanske men inom snar framtid kanske hon kan använda den ihoop med dig 🙂

stats