Tiingelinn – Linn Andersson

Ett av mina bästa samarbeten jag är som mest stolt över !

Halloj finisar!

 

Detta blogginlägg är ett samarbete med matsmart

 

Vill åter igen dela med mig av en kod till er hos Matsmart! ” tiingelinn” ger er 50kr avdrag på order för minst 350 kr! 

Koden gäller till och med 15/3-20 och på en beställning per kund.

Är så otroligt stolt att jobba med matsmart för att:

1. Ni älskar mina samarbeten med matsmart! Får nästan dagligen meddelanden med frågor om det snart kommer en ny kod eller att ni berättar vad ni köpt, så kul! Är verkligen jättekul att veta vad ni köper ” via mig”.

2. Matsmart är verkligen miljösmart! De säljer matvaror, hudvård, hygienprodukter, godis, tvättmedel, tandborstar, energidrycker, kakor, ja men allt möjlig som butiker skulle kastas. Kan vara olika anledningar. Tex att ett fabrikat ska byta förpackning, att butiker köpt in för mycket av något som inte blivit sålt eller liknande. Tex kan man alltid fynda Lindt efter jul i julförpackningar sjukt billigt, samma choklad liksom!  Känns så bra att varor som är helt felfria och inte är i närheten av att ens gå ut räddas! Slänga mat tar emot så mycket för mig.

3. Det är billigt! Älskar att tipsa er om rea, om billigt, om saker man har råd med! Sedan ser allas ekonomi olika ut det vet jag om men att tex köpa på sig massor med välling, klämmisar, barnmat osv på matsmart mycket billigare än i butik tackar nog ingen mamma nej till.

 

Beställer själv på matsmart och älskar verkligen företaget och deras idé!

 

Här kommer våra inköp denna gång!

 

Juste, har ni barn är ett hett tips att leka med kartongen, haha! Tindra leker alltid att det är en båt! Hon hjälper alltid till att packa ur för att få kartongen, haha! Dessutom finns det alltid något till henne där i!

Bäääästa köpet! Storpack med välling! 

Detta var ett grymt fynd! Massor med babblarna produkter! Tvål, schampo, balsam och badskum! Allt på 70% ! Dessutom var doften underbar! När Gabbe hade duschat henne precis när de var helt nya kom jag hem och gosa med henne och hon luktade så gott i håret!

Innan vi köpte dessa har jag alltid använt bebischampo utan doft från aco, Libero osv! har kvar MASSOR sedan Tindra var bebis, fick galet mycket, men nu är hon ju stor, får använda det till lillasyster, hehe! 

Älskar dessa klämmisar, så goda, haha! Sedan lite sockerfri festis! 

Godis, kakor och nötter!Doftspray till toan! Gabbe har en såkallad ” Herr-toa” och där behövs denna! Andra bra att ha grejor! Beställer alltid med min favorit majs i varje beställning, haha!

Sedan följer det alltid med chips till Gabbe!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats