Tiingelinn – Linn Andersson

Myslördag

Hej finisar!

 

Vilken underbar mysig lördag vi har haft!

Vi gick upp tidigt och städade i vår lägenhet. Just nu har vi så himla fint hemma. Är bara Juvelias rum kvar men jag bara njuter av hur fint vi har det. Trivs verkligen.

Älskar även när man går upp tidigt och kommer igång.

Runt 13 kom Gabbes lillasyster och familj på fika. Så himla trevligt. Vi fick en jättefin orkidé  och de hade med sig så god morotskaka! Jag gjorde ett stort frukt, fika fat. Så himla smart att bjuda på tycker jag, finns ju något för alla då. Tindra åt inte ens kakor utan mumsa massa melon och hennes favorit frukt mango, hehe.

Gabbes syster Emilia hade med sig sin lillasyster som Tindra lekte med. Hon var äldre än Tindra men hon tyckte nog det var kul ändå, det gjorde i alla fall Tindra, haha. På tal om det kom jag på att vårt nystädade hem inte är nystädat i Tindras rum längre. Men det är väl ett gott tecken på att tjejerna haft kul!

Sedan åkte Tindra med min mamma och hennes sambo hem och hade myskväll med dem och med min syster Fanny. Jag var supertrött och somnade i några timmar, eller ja sov mellan halv 6 och 7 typ. edan tog jag och Gabbe ett bad ihop och efter det så gosade vi en stund, sedan somnade vi, tröttisar!

 

Jag är verkligen mer en morgon än kvällsmänniska.

 

Hur vacker orkidé ?

Vitmanin boost Någon är sugen!

Måste till frissan! Håret är Såå slitet!

En gullunge på morgonkvisten i sin nya badrock från Lindbergs!

Dessa stunder är svårslagna !

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats