Tiingelinn – Linn Andersson

Hjälp med matte för alla åldrar

Hej finisar!

 

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Albert, barnens digitala mattelärare

 

Albert hjälper dig och dina barn med matten!

Idag vill jag tipsa er om en så himla bra tjänst! Nämligen barnens digitala mattelärare. Tjänsten heter Albert och hjälper dina barn att plugga matte på ett roligt sätt. För er som har äldre barn som går i skolan är det en perfekt hjälp att plugga lite extra inför nationella proven som håller på hela våren för barn i årskurs 3,6 och 9.

 

Hjälp inför nationella proven 

Jag minns det som igår när jag skulle göra dessa proven! Matte var extra svårt. Enligt skolverket fick ⅕ av alla barn i årskurs 9 underkänt på nationella proven i matte förra året. Då är ju Albert en perfekt hjälp för att få barnen att plugga extra matte utanför skoltid på ett roligt vis istället. 

 

Tindras utveckling via Albert

Juniorversionen finns från 3 års ålder och funkar för barn upp till 9 år. Det är den Tindra har smygstartat med. Hon får faktiskt aldrig spela på min telefon men sedan vi hittade Albert så får hon det eftersom hon lär sig massor. Hon själv tjatar om att få spela spelet där man räknar och jag har märkt från första gången hon spelade till nu när hon provat ca 10 gånger hur mycket hon lärt sig! Hon kan tex para ihop 3 st kaniner med siffran 3! Är otroligt stolt över henne. Detta har hon lärt sig av ett spel som hon själv tycker är kul och inte förstår är utbildande. 

 

Perfekt för alla åldrar 

Det finns 2 olika versioner. Junior ( Som Tindra spelar 3-9 år)  och Senior för äldre barn 10-16 år! Finns ju ingen nackdel med att låta sina små börja med lite rolig matte på deras nivå innan skoltiden, Tindra ser det ju som ett spel. Otroligt pedagogiskt! 

 

Över 150.000 familjer har redan valt att använda Albert till sina barn och nu har även vi hakat på. Perfekt att ha hemma nu när man i större utsträckning håller sig hemma?

 

Så här skaffar ni Albert och kan testa gratis hemma

Albert funkar fint på både surfplatta och mobil. Ni kommer igång och kan läsa mer om Albert på deras hemsidawww.hejalbert.seGenom denna länk får ni testa gratis i 30 dagar! Bra är även att Albert varken har bindningstid eller uppsägningstid! Så himla bra, det var så vi började. 

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats