Tiingelinn – Linn Andersson

Hur jag kopplar av!

Hej finisar!

 

Detta inlägg är i samarbete med Kristallakademin!

 

Tänkte dela med mig lite av vad som lugnar ner mig i all stress. Ni kanske minns att jag skrev att jag skaffat mig ett nytt intresse som är kristaller och stenar. Finns en hel värld om det.

I mångas öron låter detta sjukt flummigt men för mig så är det verkligen fantastiskt. Tar ett tag innan man kommer in i det och man måste nog vara lite flummig för att detta ska vara något man gillar.

Är någon mer intresserad så kika in hos Kristallakademin har även en rabattkod som är ”tiingelinn10” den ger er 10% månaden ut. Kristallakademin här inte ihop med kristallrummet utan är en helt egen butik med massor av olika kristaller, ädelstenar och allt där till, man kan även köpa kurser där.

 

Just nu har de även flyttrea så in och kika!

 

Här är 2 av mina absoluta favoriter!

Angel Aura kvarts.

Fridfullhet, lugn, kärlek, stimulerar livsglädjen och lyfter humöret.

Aqua Aura ( Blåa )

Frihet, befrielse, skydd, kreativitet och guidening! 

 

Sedan finns dessa orakel kort! Vägledande kort. Super skönt att dra ett kort och läsa det, sedan känna sig hjälpt i många situationer. Låt kristallerna vägleda dig. 

Här är några andra av mina favoriter!

Går ni in på kristallerna hos kristallakademin så står en text om varje vad de har för egenskaper, himla bra faktiskt!

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats