Tiingelinn – Linn Andersson

Rosa barnvagn!

Hej finisar!

Inlägg i samarbete med Köpbarnvagn

Vår barnvagn har skymtat lite i sociala medier. Kanske har ni sett den och min lilla resumé av den på youtube. Om inte finns klippet HÄR. Så många här frågat så tänkte berätta lite mer här.

 

Vi åkte till Karlstad för att hämta vagnen hos Köpbarnvagn. De har alltså en fysisk butik i Karlstad och så en superstor näthandel på köpbarnvagn.se.

Så himla fin och mysig butik de hade! Jättestor fylld med fina leksaker, barnmöbler osv! Hittade sötaste lilla sängen från stokke som vi så gärna vill ha, haha. Tindra har en sådan säng fast stor nu men finns i mini version för nyfödda, sötare än sötast är den!

 

När vi hämtade vagnen så visade personalen ALLT om vagnen. Det är något jag själv verkligen uppskattar. De visar hur man fäller ihop, hur man sätter på de olika delarna och hur smidigt man kund klicka på babyskydd direkt på vår vagn.

 

Vagnen vi valt heter stokke trails, den är I en underbar rosa färg, alltså ÄLSKAR den och till det har vi Besafe by stokke babyskydd. Just detta babyskydd passar på alla stokke vagnar man adepter vilket är GULD VÄRT för oss.

Gillar att de på hemsidan hos köpbarnvagn har olika sådana paket. För är ju så svårt att veta vad som passar till vad tex. Här är ett barnvagnspaket till den vagnen vi har fast i grått. Lite rabatterat pris och då ingår babyskydd som passar till den vagnen, sitt och liggdel och bas till babyskyddet tex. Så smidigt!

Ska kolla om de kan sätta ihop ett paket för just min ROSA stokke trails, vore ju underbart. Här är en länk till vår vagn.

Vi är som sagt super nöjda med vagnen, så fin och rymlig!

 

Så fint inne i butiken!

Hur drömmigt! Allt går att beställa på hemsidan med.

Vill ha denna sängen!Här är från när vi var i butiken. Tindra gömde sig mellan 2 Emmaljunga vagnar hon själv ville ha, haha.Tycker de gammaldagsaktiga vagnarna från Emmaljunga är Såå fina! Men otroligt klumpiga och skulle inte vilja ha fasta hjul. Regnmågen hon har i handen tiggde hon till sig. Leker faktiskt mycket med den hemma. 

Här är Majas lilla Alfred tillsammans med Tindra i en lite mindre tjusig vagn från dagen. Vi var inne på ett köpcentrum i Karlstad och behövde ha allt utrymme i bilen till nya vagnen så kund inte ta med oss våra, haha. Vagnen kommer få jättebra plats sen men nu skulle vi ju få in både babyskydd, liggdel, sittdel, bas och vagnen. Dessutom hade vi ju redan 2 barn med bilstolar i bilen så ja, tight men det gick superbra. Vår bil är rätt liten med.

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats