Tiingelinn – Linn Andersson

Planterat ner skotten

Hej fina ni!
 
Igår var det s himla kallt ute igen. Tror knappt vi var ute på hela dagen. Annars är vi ute till lekparken varje dag med Tindra, det är så kul tycker hon. Planen är att jag ska handla hem så vi kan baka lite och ta med oss lite fika någon dag denhär veckan.
Tycket på något sätt att jag knappt hinner med allt jag vill göra trots att vi sitter i ”frivillig karantän” . Med det menar jag att jag har Tindra hemma från förskolan, umgås knappt med folk och besöker inte folktäta platser.  Tror att tiden går så fort med för att jag jobbar samtidigt som jag har Tindra hemma. ( Alltså inte när vi är själva men på samma dagar). När Gabbe kommer hem lägger jag mig inne på mitt nya kontor ( sovrummet, haha) eftersom vi börjat fixa lillasysters rum. Där jobbar jag några timmar då. Sedan ska det lagas mat, städas, handlas, fixas, tvättas, ja men allt sådant.
Igår planterade jag i alla fall över mina palettblad i jord. Trodde jag hade en bättre kruka, helst en sådan med ett fat under men tydligen inte. Mamma har massor av sådana som hon själv målat i tonåren typ som tänkte tigga till mig en nästa gång vi är i Frövi. Men tror det går bra i en vanlig med så länge, hehe. Tror det är en orkidé kruka jag har, den är genomskinlig i alla fall så man ser jorden.
Hade även min syster över på besök igår. Så mysigt verkligen! Vi lagade lunch tillsammans med hello fresh som blev otroligt gott! Sedan lekte vi massor och busade med Tindra. Hon är i en liten trots period men samtligt är hon så jäkla gullig, sprallig och busig. Finaste tjejen på jorden. Planterade i jorden.
Såhär såg rötterna ut efter ca en vecka. Hade kommit små utskott så satte ner dem. Vi har en stor påse med jord vi fick med av Gabriels mamma. Tänkte planera lite mer nu i veckan, hehe. Har 100 ideér och projekt nu i hemmamiljö, det är ju bra det.
Lilla magen som växer på. Dags att tvätta av spegeln.
  Här är maträtten vi lagade. Vi fick ju alla ingredienser via hello fresh. Gick snabbt och blev gott! Koden ” HELLOLINN” ger er upp till 540 kr rabatt på era 2 första boxar ni beställer. Här hittar ni receptet! Tar 20 min att laga. Går ju att handla in ingredienserna själva och laga för detta recept har ju redan varit nu i denna veckas box.   Puss och kram !    
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats