Tiingelinn – Linn Andersson

En mysig fredag med nattgäst

Hej finisar!
I fredags kom min syster Fanny och hälsade på oss! Hon kom vid lunchtid och då lagade vi en Såå god pizza med hello fresh recept. Wow kommer absolut laga igen! Var så himla enkelt. Kan skriva hur man gjorde under bilden på den. Är så mysigt när Fanny hälsar på här. Blir ju lättare nu när hon inte går i skolan på samma sätt. Även om det är otroligt tråkigt att detta viruset drabbar hennes skolgång. Tänker på alla studenter , hur blir det för dem?  Fanny berättade att tjejerna börjat sälja av sina balklänningar osv. Åh vad ledsen jag hade varit. Min syster tar studenten nästa år så himla blev inte drabbad med just det.
Tänker så mycket på när jag gick estet, vi jobbade fram en föreställning under ett helt år vi visade upp på våren. Gud vad man hade gråtit och slitit för den föreställningen, haft kul och kämpat hårt tillsammans. Hela världen påverkas på så många vis.
Hur som helst jag och Gabbe åkte förbi Ebrix butiken och köpte lite duplo till Tindras påskägg. Hon har lekt med sitt frost duplo massor så blir perfekt till henne i ägget! Hon kommer bli så himla glad ju.
Sedan kom paketet från Matsmart och Tindra lekte med kartongen hela dagen. Hennes båt, haha. Gullungen! Hos matsmart har jag en kod till er som är ” tiingelinn” och ger er 50 kr  avdrag på order över 350 kr! Perfekt nu ju att fylla på med billigt i dessa hemska tider rent ut sagt, men vi får vara positiva.
På kvällen tittade vi på sommaren med släkten när Tindra lagt sig och hela familjen plus vår gäst Fanny åt lax med rotfrukter till middag som jag slängde ihop snabbt. Så gott ju.
Fanny sov över hos oss och vu läxade med fruktfat! Tindra skulle som vanligt ha all mango.
Super mysig fredag hade vi hemma i lägenheten.
Blev sååå gott! Man tog tortilla bröd, bredde på passerade tomater ( skulle vara korssade men vi bit ut till passerade) sedan på med ost, lite salt och peppar och så gjorde man som ett hål utan ost i mitten och läckte ett ägg där! Sedan in i ugnen 10 min på 200 grader! Sen ut och toppa med basilika och avokado! Så gott verkligen, ni måste prova! Gick så fort med!    
En 22 årig blivande 2 barns mamma!
Kvällsmat! Älskar att göra såser med gräddfil/ yoghurt och kryddor/ vitlök. Så trött på burk-bea.  Älskar ärtskott, mums!
Ett gott fruktfat! Lovar att jag ska göra en video där jag visar hur jag gör mina fruktfat, hehe.  
Busar i matsmart lådan!   Puss och kram på er !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Va god maten såg ut å de med tortilla bröd å ägg måste testas. Lät bra gött. Krydda ni nå extra på passerade tomater typ salt peppar?

stats