Tiingelinn – Linn Andersson

Vår mysiga balkong

Hej finisar!
Hoppas allt är superbra med er!
Igår gjorde vi så fint på balkongen! Har verkligen blivit vår nya gemensamma ” Hobby” nu! Både jag och Gabbe är helt exalterade över balkongen. Tindra med. När jag åkte och handlade kött, majskolvar och lite halloumi så som vi skulle grilla så hade Gabbe och Tindra lagt all trä-trall på balkongen. Hon är så gullig, hon vill alltid vara med och hjälpa till.
” JAG VILL HJÄLPA TILL”  säger hon till allt. vill hjälpa till att bära paket, ställa in varor i kylen, vispa, laga mat, allting! Igår hade hon varit ute med Gabbe på balkongen i en timme och ” hjälpt till” . Så nöjd. Blev så stor skillnad med lite trä-trall! Sedan våra blommor, trädet, och så har Gabbe kör en liten elgrill plus 2 terass värmare. Jag har även köpt filtar och solcells ljuslyktor osv.
Ute möblerna har vi fått gratis! Så fina. Fick de av de som bodde i min förra lägenhet före mig. Super snygga verkligen. Nu behöver vi en solstol och så tänkte vi köpa typ någon liten ” barn fåtölj ” eller liknande till Tindra. Hon har även fått en liten solcellslampa i form av en nyckelpiga! Hon älskar nyckelpigor, gullungen!
Nästa projekt är att göra klart Tindras lilla rum och Juvelias. Har ju fixat ny sång till Tindra som ni ska få se! Även satt upp väggdekor i Juvelias rum och Tindra vill med ha blommor på sin vägg nu, hehe.
Riktig myskväll igår hade vi! Gabbe är långledig och hela familjen åt grillat som Gabbe grillade på nya grillen. 
Puss och kram på er !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats