Tiingelinn – Linn Andersson

Långfredagen med påskprinsessan

Hej på er finisar!
 
I fredags på långfredagen så började dagen lite så som den ska ( vi hade tråkigt, haha) nej men man ska ju ha tråkigt på långfredagen om man ska tänka ur traditionen när Jesus korsfästes. Det vi gjorde var att hela familjen städade. Inte så kul såklart. Men dagen blev mycket bättre.
 
För det första så fick en kompis till oss sin lilla son! Stort grattis till er Hannes och Molly samt storasyster Milia!
 
Sedan var vi över på påskmiddag hos Gabriels mamma, bonuspappa och lillebror. Super fint ordnat med god mat och så blev Tindra så himla bortskämd med ett stort påskägg med en kanin på. I ägget fick hon massor med godis, en prinsessorna, solglasögon, en liten kanin-glob och en så himla söt newbie poncho. Har tittat på den så himla länge. Ville köpa en redan förra våren men då tog de slut direkt, visste inte att de fått in så den blev ju jag överlycklig över, haha. Tindra däremot blev nog gladast för prinsesskronan, och brillorna, de åkte på direkt och godiset mumsade hon upp på en gång. Goa lilla tjej.
 
Hon blev helt speedad sedan och sprang runt, lekte under bordet med deras hund, sedan gick hon ut själv till deras vardagsrum och står länge och speglar sig och tycker hon är så snygg med krona och brillorna. Så himla charmig.
 
Efter middagen gick vi en sväng till stadsparken som var helt tom på folk. Tindra behövde leka av sig lite efter allt godis, hehe. Jag lekte massor med henne medan Gabbe lekte med sina bröder ( i hans egen ålder) haha. Tycker det är charmigt att man har kvar barnasinnet lite. Gabbe älskar ju att leka med Tindra på tex ett lekland medan jag mest känner mig som en svettig flodhäst ( även innan jag var gravid) på lekland och får lite bacillskräck ( alltid haft även innan corona, nu har nog alla stängt) . Så perfekt med en lekfull bonuspappa som orkar jaga runt henne på ett sådant ställe. Är nog gärna den mamman som sitter och fikar och ammar lillasyster i framtiden, hehe. 
Coolaste prinsessan! Fått frågor om klänningen hon har på sig. Den fyndade jag här till billigt pris.
Busetroll i lekparken.
Brillorna i handen.
Så himla fina porslinshyacinter i stadsparken!
Tindras fina presenter! ( Brillorna fick jag inte låna när jag tog bilden och godiset har hon ätit upp, haha! )   Puss och kram !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats