Tiingelinn – Linn Andersson

Måla ägg på gravidmagen!

Hej finisar!
Här kommer lite fler bilder från ” Gabriels påskägg” . Det kommer kläckas lite senare än påsk, hehe. Hade fått idén från min fina vän Alva!  ( Klicka här för att komma till Alvas blogg) När vi var gravdia samtidigt med Tindra och hennes son Luca så målade hon ett påskägg på sin mage. Hon var  längre gången än mig då hennes son är född i slutet av Juni, tror han till och med var beräknad i juli så är nog nästan exakt i samma vecka som hon var i då nu. Med Tindra var mig mage för liten, hade knappt någon runt påsken det året. Men så kul att göra det denna gången.
 
Vi använde Ansiktsfärger som är som vattenfärger för ansiktsmålningar till magen. Hade det till Tindras kanin målning så det blev perfekt att använda till magen med. Gabbe har faktiskt ett stort intresse i just målning. Han har målat massor med dukstavlor, en har vi på väggen hemma faktiskt så han fick ha lite fantasi och måla på min mage, hehe.
Blev ju himla, himla gulligt måste jag säga.
 
Är så galet kär i denhär killen. I juni har vi varit tillsammans ett år! Tiden går hela fort samtidigt som vi varit tillsammans sjukt kort om man jämför med hur långt vi kommit tillsammans. De flesta par har kanske inte ens flyttat ihop i detta skedet, men vi har verkligen gått vår egen väg. Nu sitter han och målar ett påskägg på min mage där vårt gemensamma barn ligger och bakas liksom.
 
Juste, var sååå kul för när Gabriel höll på att måla på magen sparkade hon massor. Då säger han ” Pappa måla inte om mitt hus utan lov”. Lät så himla, himla kul, haha.
Fått 1000 frågor om min bikini! Den är Såå himla fin! Bikini överdel Bikini underdel String ( den har jag) Bikini underdel vanlig. 
Puss och kram på er !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats