Tiingelinn – Linn Andersson

Gudomlig räkpasta

Hej finisar!
 
Igår lagade jag en otroligt god räkpasta. La upp en bild på denna på instagram och ni var många som ville ha recept så här kommer det!
  Denna lagar du på 10 minuter. Du behöver : Handskalade räkor Matlagningsgrädde Soltorkade tomater Passerade tomater Körsbärstomater Chilli frukt Chilli-flakes Riven ost Spagetti Grönskaks fond Salt Peppar 3 vitlöksklyftor   Gör såhär: 
  1. Lägg i pastan i kokande vatten.
  2. Pressa 2 vitlöksklyftor i en skål och blanda ner räkorna, tillsätt även lite chiliflakes.
  3. Häll i 3 dl matlagningsgrädde, 1-2 matskedar grönsaksfond och ca 1 dl passerade tomater i en kastrull och låt koka upp i 3 min och rör om.
  4. Pressa ner en vitlöksklyfta i pastasåsen och krydda med salt och peppar.
  5. Skär upp chili-frukten i små bitar.
  6. Blanda ihop pastan med pastasåsen och toppa med soltorkade tomater ( gärna strimlande) räkorna, chili-frukten och lite körsbärstomater.
  7. Häll över lite riven ost.
Går så fort. Medan pastan kokar så hinner du göra klart allt det andra.  
Puss och kram på er !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Hej! Jag tolkar det som att du är orolig för att dina vänner inte ska ordna en babyshower för dig, är du det? Jag tolkar detta för att du vid flera tillfällen har skrivit saker i stil med att du hoppas att Corona inte ställer till de för dina vänner som ska anordna babyshower men att det ändå inte ska spela någon roll för att du inte känner 50 personer, du har även hintat om saker som är fina till babyshower och ställt frågan om det är ens vänner som fixar en babyshower när ett företag hade hört av sig och ville sponsra din babyshower? Det är en genuin fråga, så ta inte illa upp! ?

    1. Linn Andersson

      Ja alltså jag hoppas såklart på att få en babyshower om jag ska vara ärlig. Hade en så fin med Tindra. Sedan förstår jag om det inte skulle bli av. Men jag hoppas verkligen på det. Så himla fin grej. Kanske låter girigt men ja, jag önskar mig en.

      Kram

stats