Tiingelinn – Linn Andersson

Inspo bebisrum

Hej finisar!
 
Hoppas allt är bra med er!
 
Detta inlägg är i samarbete med Jollyroom. ’
 
Jag tänkte visa er hur vi inrett Juvelias lilla bebisrum. Det är inte helt helt klart, lite mer pynt som ska upp. någon korg med leksaker, hon ska få en egen snutits, lite tavlor och så men de största möblerna är på plats!
Här har ni en överblick på rummet. Med en väldigt stolt storasyster som sitter och busar där inne.   Den magiska garderoben har många frågat om! Den kommer från camcam copenhagen. Finns inte hos Jolluroom just nu men här är en länk till skötbord i samma. Så fint!
Detta otroligt fina skötbordet är vi så nöjda med. Länken är till likadant i grått då just detta är slutsålt men finns flera liknande detta som är vita med. Här är ett nästan identiskt vitt skötbord. Älskar det då man kan ta bort hela skötbords delen och ha som vanlig byrå sen. Då ser det ut som en vanlig byrå med utan något konstigt alls. Perfekt då blöjperioden är så pass kort. Använde bara skötbord till Tindra första året. Nu byter vi på en handduk inne på toan.
Sedan amningskudde! Alltså AMEN för amningskuddar när man ammar. Hade en likadan fast rosa när jag ammade Tindra och den var ju verkligen livet att ha!
En liten mose korg! Just våran verkar redan blivit slutsåld men finns andra så länkar er till dessa HÄR. Så himla mysiga till bebis! Länkar bäddsetet här! Huuuur gulligt?  
Så himla mysigt i lilla sängen med! Sängmobilen är verkligen ett tips. Hade en liknande till Tindra. Så söt med de små djuren, den snurrar även och spelar musik. Finns i massor av olika färger. Sedan kan jag rekommendera nallekudden. Hade en sådan spädbarnskudde till Tindra. Kudden finns i fler färger än rosa.   Babynestet är handsytt från Bellanico Babynest. Så sött.
Här ser ni lite mer av själva sängen. Är en liten bedside crib. Det innebär att man kan skruva loss ena sidan och skruva fast sängen i sin egen säng. Det är så vi tänkt ha denna. Vi ska ha en annan barnsäng i barnrummet och denna inne hos oss sen.   Är dock sjukt smart, den har hjul på sig så funkar perfekt att ha såhär med och kunna köra runt i hemmet!   Länkar en likadan fast grå då vår är slutsåld.
Sedan har vi satt upp magisk väggdekor med magnolior!   Länkar landningssida till massor av olika magiska vägg klistermärken. just våra blev slutsålda efter samarbetet på storyn igår men finns otroligt många fina och liknande.
Sedan så fin rosa lek-matta som ni hittar här. Babygymmet är handjort och kommer ifrån @bylilacsunday på instagram! Så fint.  
Puss och kram på er
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Åh den dagen vi berikas med att kunna få barn ska vi också ha mosekorg vid sidan av säng med sånt gungstativ då vårt sovrum är rätt litet få vi inte plats med en riktigt spjälsäng där inne och är inget fan av bedside crib så sen får det blir riktig spjälsäng/växasäng. Hoppas verkligen vi får turen att bli gravida snart 😀 Alla möbler är jättefina

stats