Tiingelinn – Linn Andersson

Juvelias rosa barnvagn stokke trails.

Hej finisar!
Detta inlägg är i samarbete med Köpbarnvagn!
Några av er kanske läste inlägget för några veckor sedan när vi hämtade ut vår nya barnvagn. Finns även en video på Youtube om den här!
 
Vi har valt en stokke trails I färgen ROSA! Den är så galet snygg, älskar den! Hade en sådan från tidigare års modell i beige med Tindra, en riktig favoritvagn. Blev så sugen på en stokke igen. Har aldrig haft den med liggdel så det känns så kul med denna vagn! Dessutom en poppig färg, den är ju faktiskt helt magisk!
  Det jag älskar med köpbarnvagn är att de har färdiga paket med saker som matchar ihop, med specialpris dessutom! Det är ju en djungel att veta vilket babyskydd som passar med vilken vagn osv. Här kommer ni till ett paket med exakt den rosa vagnen vi har och babyskydd som passar på den utan adepter på specialerbjudande. Här är ett likadant paket fast svart och här är samma paket fast med grå vagn., men alltså ÄLSKAR vår rosa!  
Tänkte skriva lite för och nackdelar om vagnen här:
 
Fördelar : 
 
Otroligt rymlig liggdel! Får lätt plats med ett babynest där i så man verkligen kan gör det mysigt och ombonat.
 
Vagnen är så hög! Detta ÄLSKAR jag. Efter att ha haft en stokke så vill man inte ha något annat. Man kommer otroligt nära barnet med denna vagnen. Jämför man med Emmaljungan vi har så känns det som Tindra sitter på marken och här har vi liksom ögonkontakt. Perfekt för alla långa personer med. Nu är inte jag så lång MEN älskar att komma så nära mitt barn. Ingen annan vagn är så.
  Lättstyrd! Vagnen är otroligt lättstyrd. Har tex haft en Emmaljunga nxt90 och den är ganska bastant trots att den känns liten. Ganska tungstyrd denna bara ” glider med” trots att vagnen är ganska stor.   Stoor förvaring! Har testat lägga babyskyddet i förvaringskorgen under och det får plats där. Så tekniskt sätt skulle man kunna ta med sig babyskyddet i förvaringskorgen om man tillexempel ska åka tåg någonstans men sedan ska åka bil hem, eller tvärt om!  Får plats hur mycket som helst På bilderna är förvaringskorgen ” ihopfälld” under vagnen, man kan fälla ut den så blir den större. Babyskydd utan adepter!  Detta är ju verkligen GULD värt! Det babyskyddet som passar på är stokke besafe! Det är exakt som besafes vanliga babyskydd bara att dessa finns i lite andra färger och passar direkt på stores vagnar. Så se till att köpa just stokke besafe till din stokke vagn. Såå skönt att kunna ha direkt på vagnen utan adepter. A/0 verkligen. Särskilt när liggdelen är ganska stor. Ska man bara till affären och handla kan man ju ta med sig bara babyskyddet och vagnen utan liggdelen då ju.   Utseendet. Tycker designen på vagnen är Såå fin! Otroligt snygg verkligen. Sedan älskar jag färgen. Den finns i massor av mer neutrala färger såklart. Men jag bara älskar den rosa färgen.   Sittdelen går att anpassa! Detta tycker jag är så himla bra. På bilden ser ni den med spädbarns insatsen. Den går att förminska när barnet växer och när barnet är stort kan man plocka bort den helt! Otroligt bra! Så kan man liksom anpassa sittdelens storlek.   Suffletten! Suffletten går att öppna upp, man kan göra så det blir som myggnät bara och man ser igenom den vilket känns sjukt bra på sommaren när den kan bli varmt!   Olika håll och lägen. Man kan välja vilket håll man vill sätta barnet åt. Liggdelen är väl självklart att man har vänd mot sig men när barnet blir större kan det var kul att sitta utåt i sittdelen ibland. ( Då kan man öppna upp som en lucka så man ser in på barnet genom suffletten!  Det går även att fälla i olika lägen med sittdelen, liggandes, sittandes, mittemellan osv.   Fickan på liggdelen! Det finns som små fickor på liggdelen där man kan lägga tex telefonen osv. Sjukt smidigt.   Nackdelar : Den enda nackdelen jag kommer på är nog att den tar ganska stor plats med liggdelen i bakluckan. Inte alls lika stor med sittdelen men liggdelen tar endel plats. Dock tycker jag den gör det på alla vagnar typ. Vi har ingen jättestor bil, ingen kombi eller så och den går lätt in i vår bil.     Babyskyddet    Varför valde vi just detta babyskydd? Största anledningen. var väl just för att det gick att klicka på direkt på vagnen vilket är sjukt smidigt men det som är lite kul är att jag köpte ett besafe babyskydd exakt likadant fast inte stokkes när jag var gravid med Tindra och hade till henne. Då hade vi en Emmaljunga och de finns inga babyskydd som passar direkt på dem ( utan adepter med adapter går det) så jag kunde valt vilket som helst men valde då just besafe. Anledningen var nog mest pga säkerheten. De har fått bäst i test priser för sina babyskydd. De har ett extra sidokrocksydd på sina babyskydd. Sedan gillar jag verkligen designen Ser ut som ett litet ägg, så ombonat och mysigt. Andra fördelar är att man kan fälla ner suffletten helt så det blir som ett ägg verkligen med ” tak” över. Finns dessutom myggnät och regnskydd till dessa babyskydd.   Sedan kan man använda samma bas till stol nummer 2 ( den som Tindra har nu och kommer ha några år till) och man kan även bälta stolen lätt utan bas!   Hoppas ni gillade min lilla recension av vagnen och babyskyddet.  
Men alltså hur fin?
Stor rymlig liggdel. skyddet över går såklart att ta bort.
Här har vi sittdelen med inlägget för små barn.
Vagnen med babyskyddet på!
Vårt älskade babyskydd!
Nöjd mammis!   Puss och kram på er    
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats