Tiingelinn – Linn Andersson

En solig dag i april

Hej finisar!

Igår när jag vaknade kände jag hur solen bara strålade in genom fönstren och det fick mig att känna mig så glad. Jag och Tindra åt frukost ihop. Sedan tittade hon på TV en stund och efter det gick vi ut på balkongen och åt frukt. Så mysigt. Är vår grej nu typ. Tindra älskar balkongen, och frukt, haha.

Efter det åt vi lunch. Tindra har haft en liten trotsperiod där hon inte har velat äta knappt men nu har hon börjat äta jättebra, så himla skönt! Är ju typiska fraser hos barn. Jag själv var så kräsen så hoppas det inte tas efter från Tindra.

Sedan kom min syster och var barnvakt när jag skulle iväg på ett möte. Vi hängde på balkongen först, slängde ihop en god avokadosallad med vitlöks räkor och hade jättehärligt. Kändes så tråkigt att lämna. Tindra fick sedan bada i en balja i solen, alltså det var så sjukt varmt på balkongen igår. Smorde in Tindra med solkräm men såklart inte mig själv dum som man är! Barnen tänker man alltid på i alla lägen men inte sig själv.

När jag kom hem så var Gabbe hemma och vi åkte ut till Frövi och grillade hos min mamma! Mys, mys, mys på det! Tindra plockade blommor i min mammas trädgård. vi satt ute hela tiden så vi kunde umgås och åt så gott grillat kött!

 

Hade dock galet mycket sammandragningar. Det som är så konstigt är att jag får dem bara i halva magen. Den blir helt stenhård på halva sidan, bara! Hahaha. Hade knappt koll att det var sammandragningar. Visste inte vad det var. Har bara tänkt oj magen blir stenhård.

 

Idag ska jag på ett litet möte, sedan får vi se vad dagen erbjuder!

 

 

 

Bamseklänning och pippi flätor. 

Sallad!Mamma och mammas cooling 

Men hur lycklig tjej på en skala 1-10? 

Outfiten igår! ÄLSKAR att kunna ha klänningar igen! ( Denna är en gammal från bubbleroom som inte finns längre) Min syster och bror!

Tröttis som somnade i bilen.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Hej!

    Jag är en ganska ny följare till dig, på både instagram & bloggen ?
    Skulle inte du kunna tipsa om vad man bör köpa in när man väntar bäbis? Alltså det man verkligen behöver i början. Jag väntar nämligen min första (oktober). & jag tycker att jag läser överallt att så många köper alldeles för mycket/köper onödiga saker. Tänkte om du har några tips!

    Ha en fin helg! Kram

    1. Linn Andersson

      Hej! Åh vad roligt att du hittat till mina sociala medier! <3 Självklart! Ska fixa det så snart jag kan!
      Stor kram till dig och lycka till med bebis!

  2. H

    Din blogg är alltid lika trevlig att läsa! Du verkar alltid göra så fint och mysa med familjen. Kan man få receptet på avokado salladen? Ha en fin dag ☀️

    1. Linn Andersson

      Men tusen tusen tack!

      Självklart! Vi slängde bara ihop det vi hade hemma.
      Avokado
      Majs
      Bladspenat
      Paprika
      Tomat
      Handskalade räkor med vitlök och chili flakes. Man pressar i en vitlök plus lite flakes och rör ihop.
      Sedan toppade vi med pesto vinägrett och ett blått salt jag har.

      Kram

stats