Tiingelinn – Linn Andersson

Vänner, sol och möte

Hej finisar!

 

Hoppas allt är superbra med er!

Igår startade jag och Tindra dagen med att våra vänner Alva och Ines stod utanför balkongen när jag stod där i nattlinne, hehe! Vi slängde på oss kläder och tog sedan en långpromenad. Så underbart. Var ändå på morgon och gick i bara sommarklänning. Så varmt ute.

Efter det gick vi hem och åt mat, sedan tog jag och Tindra bilen till Wadköping för ett möte. Utomhus, hur bra i Corona tider att kunna ha mötet utomhus. Jag träffar verkligen alla alla alla ute! Känns bättre än att umgås massor inne.

 

Efter mötet så gick jag och Tindra runt lite i Wadköping för oss själva, supermysigt. Tindra fick en liten vindsnurra för 16 kr. Den var hon så glad för. Sitter på balkongen nu och hon står och tittar genom balkongdörren där den snurrar.

Kan inte dessa soliga dagar fortsätta enda fram till jul nu? De skulle de göra om jag fick bestämma.

 

Tindra håller på och frågar när lillasyster ska komma ut. Vi har sagt hela tiden när det blir varmt och nu är det ju varmt påpekar hon. Men vi har sagt att när du kan bada i mormors badhus ( min mammas pool) då kommer lillasyster.

Tindra har massor av ideér vad de ska göra tillsammans osv. Hur gulligt. Försöker förklara att lillasyster mest kommer sova, bajsa och skrika men det tror hon inte på. 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    Kan inte du göra ett inlägg om fina pojknamn? Vi väntar en pojke men behöver tips.
    Kanske ett inlägg med fina pojk och flicknamn som du gillar?

    1. Linn Andersson

      Åh absolut det finaste pojknamnet jag vet är Charlie! Älskar även Love, Liam, Julian, Hugo. KRAM

  2. Vanja - tvåbarnsmor, bonusmor och gravid

    Förstår Tindra, så svårt med tidsuppfattning för dom små ju ?
    Tycker det är skönt att jag kan säga till Freya att bebis kommer när hon och bonusbrorsan fyller år på sommaren (Freya fyller 5 dagar innan bf, och Miliam på bf). Hon kan ju ändå inte avgöra hur långt det är kvar men hon nöjer sig med det svaret ?

      1. Julia

        Har ni funderat på namnet Julia till bebisen? Juvelia känns inte som ett namn. Ett namn bärs ju hela livet. Tindra och Julia, så fint. En undran bara.

stats