Tiingelinn – Linn Andersson

Dejt i stadsparken med min stora kärlek

Hej finisar! I fredags så sov Tindra hos min mamma och hennes sambo på deras önskan, haha! Jag och Gabbe passade på att ha lite mysig dejt tillsammans då! Vi har en favorit restaurang som heter Moccadeli där vi brukar gå på våra så helg dejter då och då! Nu i Corona har vi inte varit där men de har gratis hemkörning inom hela Örebro så vi brukar beställa hemleverans av deras mat, eller ja vi har gjort det 2 gånger med i fredags.   Vi beställde våra favoriträtter och det blev så mysigt att mumsa hemma! Gabbe tände massor med ljus och vi satt och pratade. Han kan vara lite romantisk när han väl får sina stunder, haha. Sedan när vi ätit upp ringde de och bad Gabbe komma ut igen till porten. Då hade de levererat en efterrättspizza med massor av bär och choklad! Så himla snällt och gott. Gjorde verkligen min kväll! Efter det tog jag ett varmt bad medan Gabbe spelade lite och sedan när jag kom upp la vi oss och gosa i sängen. Jag somnade som vanligt jättetidigt, tur det för lördag morgon gick jag upp kl 5!? För att ta lite nya gravidbilder, hehe. Var så skönt att åka genom stan kl 05:50 en lördagmorgon! Inte en bil ute! Var så vackert att se slottet på morgonen med. Måste försöka bli morgonmänniska igen. Är det delvis men vaknar inte så tidigt. Nu som gravid tycker jag att jag både somnar tidigt och vaknar sent, OCH gärna sover middag på dagen, haha.   Hur som helst! Efter gravidbilderna så tog Gabbe med mig på en dejt i stadsparken! Så himla gulligt. Jag älskar ju blommor, det gör mig så glad och det var dessutom fint väder! Vi åt lite lunch ute i vårsolen med hos stadsträdgården. Ett litet café och man kan sitta ute! Vi anpassar allt just nu. Var så mysigt att strosa omkring och titta på alla vackra blommor, Gabbe var så gullig mot mig.  Nu i efterhand var ju allt detta för att hålla mig borta från hemmet för mina vänner skulle fixa babyshower, hehe, men ändå, hade sjukt mysigt och uppskattade vår lilla lördagsdejt massor! Mitt hår blev helt ruffigt för det blåste lite och Gabbe fattade väl att jag ville vara fin på babyshowern så vi gick hem till hans mammas lägenhet så jag fick borsta håret. Sa att vi kunde väl åka hem men han ville så gärna träffa och prata med sin bror, gick på ALLT! Super mysig fredagkväll och lördagsmorgon med min älskade Gabbe! Man får ju torts allt passa på lite nu. Snart kommer en liten bebis emellan oss, haha. Jag hade inte barnvakt till Tindra förens hon var ett år och kommer nog bli samma med lillasyster så nu får man verkligen njuta lite av stunderna ensamma tillsammans.       Min studentklänning! Var i vecka 26 med Tindra när jag tog studenten. Tänk att vi ska få ett barn ihop! Överraskningen från moccadeli!Slottet 06:00 en lördagmorgon! Helt magisk bukett och krans!Tulpaner i stadsparken! Så himla gott!Men hur fint?Magiska tulpaner !Jag och Gabbes föräldrar hund! Gabbe ÄLSKAR denhär hunden så han ville ta en bild på oss ihop! Sjukt söt faktiskt och ÄLSKAR att han inte fäller!   Puss och kram !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Wilma

    Hur sover Tindra på dagarna? Sover hon middag? Samma tid varje dag eller olika? Hur länge? När somnar hon på kvällen?

    1. Linn Andersson

      Hej!
      Vi har börjat att försöka hoppa över vilan på dagen. Funkar ibland, då somnar hon runt 19:00. Sover hon middag gör hon det ca 1-1,5 timme efter lunch och då somnar hon runt 8 på kvällen. Kram

  2. A

    Måste bara säga en sak. Vilket bra jobb du gör med att uppdatera din blogg. Ska vara ärlig och säga att jag tröttnat på ”systerbloggar” till dig där uppdateringen är för sällan. Har man detta som yrke bör man uppdatera för att behålla sina läsare. Vilket du gör!! Därför läser jag din men har slutat läsa andra pga dålig uppdatering. Jättefin och bra blogg har du.

  3. Kate

    Underbart ni har det! Och njut att du får sova! Jag är gravid i vecka 18 och sömnen är dålig, har problem med foglossningar, har svårt att somna och vaknar fem varje morgon. Men det är värt det för jag längtar något otroligt efter min lilla bebis ???

  4. Jenny

    Har du Tindra mer nuförtiden eller kör ni varannan vecka? Upplever att hon är mest hos dig. Mysigt isåfall, är ju hemskt att vara ifrån sina barn för mycket. Kram och tack för en bra blogg ❤️

stats