Tiingelinn – Linn Andersson

Toast med djur på

Hej finisar!

 

Tänkte dela med mig av en kul grej jag gjorde här om dagen till Tindra! Känns som jag sprudlar av energi trots att jag är trött hela tiden för jag är gravid, haha, vet inte hur den meningen gick hop, men men.

Har massor av idéer, så många att jag inte ens hinner med alla. Det är det värsta just nu, att jag har så mycket jag vill testa och göra och fota att jag inte kommer hinna, haha!

 

Hur som helst, en så enkel grej för att muntra upp en ganska tris corona vardag är att göra lite små söta djur-toast! Så lätt! Jag tog bara Philadelphia ost på vissa av mackorna och smörade på som en cirkel och smält Marabou på de andra. Man kan nog ta Nutella men vi gillar choklad mer, ingen Nutella familj här inte! Sedan på med lite bär och frukt bara! Katten fick lite saltapinnar med som morrhår! Lite för enkelt nästan men så kul!

 

Tindra var så nöjd över denhär frukosten. ( Blev jag och Gabbe som fick äta de ” Vita djuren” och Tindra ville ha ” De bruna” undrar varför, haha! Gottegrisen!

 

Perfekt när man ska ha barnkalas kom jag på! 

Talriken är från märket Mateus och är just nu på rabatt ( Vilket de ALDRIG är) om ni klickar er in HÄR.

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats