Tiingelinn – Linn Andersson

Våffelkalas och familjekär

Hej finisar!

Igår kväll när vi åkte ut till Frövi för att hämta mig lilla prinsessa bev vi överraskade med lite våffelkalas hos mamma och Sven. Tindra hade på sig sin glitterklänning med hjärtan och små rosetter i håret och sa ” nu blir det våffelkalas! Så mysigt. Är så kär i mammas tallrikar, vill ha likadana!

Verkligen gemensamt intresse att vara besatt av pralin, glas och doftljus. Finns ingen värre än mig och mamma! Är dock inte alls lika insatt som henne med fina servetter. Jag är dehär personen som kommer med en toarulle om någon behöver papper, haha. Fy måste skärpa mig!

Är så himla familjekär som människa. Jag älskar att åka ut till mina föräldrar och umgås en hel dag, och jag älskar även att åka ut till Gabbes! Är oftast jag som säger till han att han ska bjuda över sin mamma, eller frågar om han kan ringa och fråga om vi kan komma dit osv, haha!

Är nog inte många 22 åringar som helst av allt spenderar sin helg med sina föräldrar/ svärföräldrar. Men tror det har att göra med att jag har barn och det är mysigt att umgås. Är verkligen så otroligt lycklig för att ha så himla fin relation till familjen!

Är själv uppvuxen med att träffa mina mor och farföräldrar ofta och det älskade jag verkligen. Känner mig lyckligt lottad för så fin familj som bryr sig så mycket om både mig, Gabbe, Tindra och lilltjejen i magen!

 

Igår kväll behövde jag först jobba för att få upp ett arbete som skulle upp igår, sedan tittade jag och Gabbe på film när Tindra somnat och jag själv somnade på Gabbes bröst. Kan inte hålla mig vaken längre än till 23:00 nu för tiden alltså!

Idag ska jag inviga en present från Gabbes mamma jag är se exalterad över, mer får ni se , haha, ni kommer aldrig kunna gissa vad det är!

Men hur fint fixat! Så himla vår fint! Min mamma är så duktig på att duka fint! 

Denhär klänningen hon har på sig är så söt! Klicka här för att komma till denLite gott igår kväll! I morse gjorde jag lite banan-delfiner till Tindra. Men hon ville inte äta sina delfiner för de var så söta, hehe! Smart enkelt tips för att pigga upp vardagen! 

Min stora kula! Vecka 33+0 är vi inne i idag!

Toppen kommer från en gammal kollektion av Ida sjöstedt! Den är verkligen helt magisk och den var svindyr så den har fått sparats kvar i garderoben vid varje utrensning, haha! Jag unnar mig ALDRIG märkeskläder annars!

Hela min garderob är typ från HM, bubbleroom, nelly, bikbok, cubus , ja typ de butikerna!

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Gravidtightsen du oftast använder, är dom från h&m? Och är dom genomskinliga? Jag är ute efter ett par bra höga, som man gärna kan ha korta tröjor till utan att visa upp trosorna ?

    1. Linn Andersson

      Har bara från Hm! De är superbra med alltid slutsålda på hemsidan! Inte alls genomskinliga, sitter perfekt på mig! Har xs i mina. De är perfekta med korta toppar till! Så klär jag mig hela tiden! Kram

stats