Tiingelinn – Linn Andersson

En weekend hos vänner

Hej finisar!

I helgen var vi hos våra vänner Angelica och Reza och hälsade på! Så himla mysigt! Vi sov över där och gud så bra jag sov, haha! För att summera helgen så blev vi bjudna på så mycket goda saker, aldrig varit med om liknande! Alltså wow. Har ätit så mycket gott. Hade velat stanna där hur länge som helst, värsta middagen, allt gott man kan tänka sig med frukt, chips, dipp, godis på kvällen och så frukost med hemgjord juice, smoothiebowl , bröd, yoghurt, frukt, ja men allt! Sedan en god pasta till lunch dagen efter!

Vi hade så trevligt och har nog pratat hål i huvudet på stackarna!

 

På vägen hem fick jag så mycket förvärkar. Oregelbundna men gjorde så ont, på slutet kunde jag klocka dem men när vi klev ur bilen försvann allt.

Var så trötta när vi kom hem så vi beställde mat på subway och la oss! Tindra var med helt slut hon gick in till sin säng och sa ” mamma jag vill sova” 30 min innan läggdags egentligen. Sedan somnade hon på 5 min. Jag själv somnade på riktigt vid 20:00!

Sedan vaknade jag runt 02:00 inatt av förvärkar igen och en molande mensvärk känsla. Höll i sig i 2 timmar ungefär. Sedan försvann det men var ju vaken då och tänkte att nu är något på gång. Vi får väl se vad som sker helt enkelt.

Någon med erfarenheter? Hört att det kan hålla på såhär till och från i flera veckor. Hade inte en enda känning innan med Tindra nämligen.

Brukar barnmorskan kolla tappen om man ska föda vaginalt? Kollades aldrig på mina besök när jag väntade Tindra nämligen. Ska till specialistmödravården imorgon och till barnmorskan på onsdag så då kanske man får lite mer klarhet eller vad tror ni?

Börjar vara väldigt väldigt nära nu trots allt!Alltså wow! Var så otroligt gott! Vill vakna till denna frukost varje dag, hehe!En osminkad väldigt höggravid mamma!MUUUUMS! Vill ha nu!Hur gott var inte detta då?

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alina

    Hade inte förvarnar alls första och andra graviditeten. På tredje kom det dock. Jag Julias att det betyder att du snart är igång. Be de kolla tappen på specialistmödravården, de kollar inte på mvc IFALL vattnet skulle gå tex.

  2. Alexandra

    Det är jätte vanligt med barn nummer två att man från förvärkar som kan göra ont långt innan det är dags! Jag hade förvärkar som gjorde ont från och till från vecka 18 med min andra!❤️

stats