Tiingelinn – Linn Andersson

Mysig ballkong med billiga saker

Hej finisar!

Åh vad jag älskar vår balkong! Är ju så himla varmt ute nu om dagarna. Har varit lite regn och så men ändå 25 grader varmt! Tillbringar massor av tid på balkongen. Ibland sitter jag uppe själv när Gabbe lagt sig. Han måste ju lägga sig väldigt tidigt eftersom han börjar så tidigt och dessutom har 45 min biltur till jobbet. Är dock så stolt över han och att han fått ett nytt jobb där han trivs och får jobba med det han är utbildad till!

 

Fick ett så fint bud från fazer här om dagen med 2 blomkransar med torkade blommor och massor av choklad och godis i en låda! Älskar fazer! Har ju en tjejkompis som jobbar på fazer så brukar få godis av henne, hihi!

Tänkte visa er lite hur balkongen ser ut i detta inlägg. Är så mysigt! Hur fin?Här var en till!Älskar denna lilla låda jag har mina kryddor i! Köpt för 10 kr hos TGR! Ljuslyktorna är solcells lampor från rusta! De lyser på natten när det är ” mörkt” ( blir ju aldrig helt mörkt nu) 

Kuddarna är köpta på rusta för 20 kr st i sammet! Ros slingan för 50 kr hos rusta och filten för typ 30 kr tror jag hos rusta! Man måste inte ha dyra saker för att det ska vara fint! En så vacker trädgårds ros från blomsterlandet! Mina fina pelargoner jag köpte tidigt i våras har klarat sig fint!

Hur underbar? Denna är faktiskt en ny! Den jag köpte i våras råkade tyvärr vissna! Här är jag när jag ligger ute själv runt 9-10 på kvällen och njuter!

En bild på mig när jag kom hem med nya blommor!

Blommor är det bästa som finns!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fyrabarnsmamma till fyra vuxna barn

    Åh, vad fint ni har på balkongen! Så fina färger och så fint kombinerat. Tack för all inspiration du ger!

stats